Fotbal la 30 de grade Celsius

Ultima actualizare:

    Duelul FCSB-Dinamo  se va juca pe o  căldură infernală
Duelul FCSB-Dinamo se va juca pe o căldură infernală

Mondialul din Rusia e compromis în proporţie de 90% şi nimic nu ne grăbeşte pentru a încheia stagiunea 2017-2018 mai devreme. Totuşi, şefii fotbalului nostru se comportă ca nişte duşmani ai jucătorilor şi ai spectatorilor! Au programat meciuri în condiţii meteo ostile şi periculoase pentru sănătate.

Liga 1 se joacă încă pe terenuri fără încălzire şi pe multe stadioane fără nocturne, dar asta nu-i interesează pe birocraţii din birouri! Iarna ordonă să se joace pe patinoare, când e frigul mai mare, la început de februarie, iar vara începem treaba cu nerăbdare încă de la mijlocul lui iulie, când această perioadă e asaltată tot timpul de un val african de căldură. De ce? Nimeni nu ştie! Iar de uitat în jur, n-o facem! Britanicii, care au o cu totul altă climă, încep după 15 august, iar alte campionate din vest chiar din septembrie! Comitetul Executiv al FRF a decis însă ieri ca sezonul 2017-2018 din Liga 1 să ia startul la 14 iulie, când în termometre se anunţă de la 30 de grade Celsius în sus. Toată lumea trebuie să conformeze şi să intre pe teren! Ce show vlăguit va ieşi, nu mai contează! Important e să nu moară nimeni!

Tot în Comitetul Executiv de marţi s-a decis ca sistemul competiţional să rămână la fel ca cel din stagiunea precedentă, cu un sezon regulat, urmat de un play-off cu şase echipe şi un play-out cu 8 echipe. Asta deşi FRF a cheltuit bani grei cu o firmă de consultanţă olandeză pentru revoluţionarea modului de disputare a campionatului, cu grupe în play-out şi opt echipe, în loc de şase, în play-off.

Supercupa se va juca tocmai la Botoşani

simeon stalpnicul png

Tot forului decizional suprem de la Casa Fotbalului i-a venit strălucita idee ca Supercupa României, dintre Voluntari şi Viitorul, să se dispute vineri, 9 iulie, la Botoşani. Alegerea locaţiei din extremitatea nord-estică a ţării este cel puţin ciudată, având în vedere distanţa şi faptul că nici una dintre echipe nu are fani în Moldova. Mult mai la îndemână ar fi fost Ploieştiul sau chiar Arena Naţională, variante avansate iniţial, dar abandonate din motive greu de înţeles.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net