Final de drum pentru Astra în Liga Europei

Ultima actualizare:

    Sapunaru a jucat in ambele meciuri cu GenkFOTO: Sportpictures.eu
Sapunaru a jucat in ambele meciuri cu GenkFOTO: Sportpictures.eu

Visul continental al Astrei s-a oprit în 16-imile de finală ale Ligii Europa. Românii au fost învinși cu scorul de 1-0 de Genk, în deplasare, și au părăsit competiția cu scorul general de 2-3.

Așa cum a promis, antrenorul Marius Șumudică a adoptat un stil ofensiv în fața belgienilor de la Genk, conștient fiind că doar dacă va marca va putea emite pretenții de calificare, după ce românii au făcut 2-2 în tur. Din păcate, deși și-au dorit mult, Budescu și coechipierii săi nu au reușit decât să domine partida, să rateze și două ocazii mari, dar nu să și înscrie. Mai mult, în minutul 67, Alejandro Pozuelo a profitat de poziționarea defectuosă a lui Silviu Lung jr la o lovitură liberă și l-a învins de la aproximativ 17 m lateral stânga, marcând unicul gol al întâlnirii. Ca și cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, Astra a terminat și fără antrenor pe bancă, Marius Șumudică fiind trimis în tribune pentru proteste repetate la adresa arbitrilor.

Astfel, cu regretul că nu au fost cu nimic inferiori adversarilor, Astra a încheiat aventura europeană în actuala ediție a cupelor continentale.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net