Federaţia i-a păcălit pe bişniţari

Ultima actualizare:

    Fanii au stat la coadă  aproximativ o oră înainte  de a fi puse la vânzare ultimele  bilete la meciul cu Finlanda
Fanii au stat la coadă aproximativ o oră înainte de a fi puse la vânzare ultimele bilete la meciul cu Finlanda

România – Finlanda a stârnit un interes neaşteptat de mare în rândul fanilor echipei naţionale. De când s-a aflat că UEFA a ridicat suspendarea şi avem voie cu spectatori, un haos general s-a iscat pe internet şi la Arena Naţională. Logic, oportuniştii au apărut şi ei în peisaj, dar de această dată şi-au cam luat ţeapă.

Miercuri seara, biletele la jocul cu Finlanda erau oficial epuizate, dar joi la prânz a apărut informaţia că se vor mai vinde totuşi câteva rezervate, dar neplătite între timp. Bişniţarii îşi frecau mâinile de bucurie, anticipând că nu va fi vorba de prea multe, iar ei vor da lovitura. Discreţi, pentru că în jurul casei dinspre Bulveradul Basarabia roiau jandarmi şi poliţişti, aceştia acostau doritori care voiau să fie şi ei prezenţi la meciul de aseară. Ne-am dat cetăţeni interesaţi, iar dialogul purtat la fereală, între maşini, a fost jenant. „Câte vreţi?”, ne-a întrebat un tip care învârtea nişte chei în mână, probabil din cauza unui tic nervos. „Două. La peluză aveţi?”, replicăm, iar ei îşi dau ochii peste cap, simţind că n-o să facă vreo mare afacere cu noi. 

Jandarmii au confiscat zeci de bilete

„Cele de la peluză nu merită. Avem doar la tribuna a II-a. 120 de lei bucata, sector central. Locuri foarte bune. Luate direct de la FRF. Astea nu s-au vândut la case”, se laudă respectivul, insinuând că are contacte sus puse în forul condus de Burleanu. Îi spunem că ne mai gândim. Că stăm să vedem şi câte se mai scot la case, în speranţa că poate prindem la preţ normal. Ne expediază scurt, dar din fericire el şi ceilalţi ca el şi-au luat-o în barbă. Asta pentru că toţi doritorii de bilete pe ultima sută de metri au procedat la fel ca noi şi bine au făcut. La ora 14.00, o maşină a venit dinspre sediul FRF, iar două doamne au coborât cu câteva cutii de bilete în mână. O rugăm pe una să ne spună câte sunt, iar ea ne citeşte exact, de pe o hârtie pe care o scoate din buzunar: 4.300. De data asta cu adevărat maximum patru de persoană. Urale între suporteri, dezolare printre bişniţari, care pleacă dezamăgiţi spre crâşma de lângă stadion. Au mai încercat pe seară, după ce biletele chiar se epuizaseră, şi au limitat din pierderi. Şi-au ales ca puncte de racolare gurile de metrou de la Piaţa Muncii şi Iancului, dar vânzarea n-a mers extraordinar, pentru că puţini oameni fără bilet s-au mai obosit să vină spre Arena Naţională. 

După ce FRF le-a cam stricat planurile, bişniţarii au trebuit să rişte pentru a nu rămâne cu banii aruncaţi pe fereastră şi au ieşit din ascunzători. Automat, asta i-a adus în vizorul forţelor de ordine, iar cei mai ghinionişti dintre ei au fost prinşi. În jurul orei 17.00, după ce la case nu mai era nici un tichet, jandarmii au confiscat de la oportunişti aproape 100 de bilete, iar infractorii au fost amendaţi cu sume de până la 5.000 de lei.

Marica: «Konya nu mă lasă să joc»

Marica a pierdut  şi naţionala
Marica a pierdut şi naţionala

Atacantul Ciprian Marica şi-a pierdut postul la naţională din cauza unor accidentări, dar şi a faptului că nu a mai evoluat de mult într-un meci oficial, turcii de la echipa sa, Konyaspor, dorind să scape de el. “Mă pregătesc zilnic, după ce am avut două operaţii extrem de grele. De cinci luni mă antrenez, dar sunt probleme financiare la club şi nu găsesc un numitor comun cu Konya. Din această cauză nici nu mă lasă să joc, mi-au zis că nu-şi asumă contractul şi, până nu iau o decizie, nu voi juca. Nu am o soluţie, să vedem ce va fi în iarnă”, a spus Marica la Dolce Sport.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net