Fantomele trecutului bântuie Rapidul

Ultima actualizare:
Andrei Ciolacu
Andrei Ciolacu

Rapid a ajuns în pragul colapsului mizând pe o strategie a jucătorilor expiraţi şi scumpi, dar nu s-a învăţat minte. Tot ce se întâmplă acum în Giuleşti îţi dă senzaţia de „deja vu”, iar viitorul nu sună nici el mai bine.

O vorbă veche spune că nu poţi să faci lucruri noi cu oameni vechi. La Rapid nu contează însă asta. După dispariţia lui George Copos şi a oamenilor săi s-a dat impresia de intrare într-o nouă eră, dar era doar impresia. În doi ani, Dinu Gheorghe s-a întors ca preşedinte şi planurile sale le ştie orice rapidist pe dinafară, chiar dacă îl trezeşti din somn la 04.00 dimineaţa. Ţinta numărul unu este debarcarea lui Marian Rada, om pe care nu l-a suportat niciodată, şi readucerea pe banca tehnică a lui Mircea Rednic, momentan fără angajament. Apoi, „Vamă” vrea să-şi aducă înapoi „copiii”, după un sistem care seamănă leit cu nepotismul din sectorul bugetar al României. Astfel, Daniel Niculae, Costin Lazăr, Dani Coman, Vasile Maftei şi cei doi Ioniţă plecaţi în ultima vreme de la club, sunt aşteptaţi din iarnă înapoi ca să salveze echipa de la retrogradare. Mişcarea pare foarte riscantă pentru că toţi aceşti „veterani” sunt mai aproape de agăţatul ghetelor în cui, iar fotbal n-au mai jucat de foarte mult timp, cu excepţia lui Maftei. 

Dacă cei şase ar fi repatriaţi, Rapid ar deveni un cimitir al elefanţilor şi statistic cea mai bătrână echipă din campionat. Asta pentru că în Grant sunt deja legitimaţi Daniel Pancu, Emil Dică, Vali Negru şi Mircea Bornescu, nu tocmai juniori nici ei.

«Grădiniţa» n-a convins şi pleacă în iarnă


    Andrei Ciolacu
Andrei Ciolacu

Tinerii reprezintă viitorul, dar ce poţi să faci când exceptând vârsta, aceştia n-au nicio altă calitate? E cazul tinerilor de la Rapid care au primit o şansă mare să se impună în Giuleşti, pe care n-au fructificat-o. În aceste condiţii, la iarnă se va produce rocada, iar jucători ca Vasile Nicolae, Andrei Ciolacu, Iulian Roşu sau Marian Stoica vor trebui să-şi caute echipe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net