Fanii lui CFR plătesc cele mai scumpe bilete din istorie

Ultima actualizare:

    Universitatea Cluj porneşte ca favorită la calificarea în finala Cupei RomânieiFoto: sportpictures.eu
Universitatea Cluj porneşte ca favorită la calificarea în finala Cupei RomânieiFoto: sportpictures.eu

Oficialii Universităţii Cluj au fixat preţul de 200 de lei pentru un tichet în peluza unde vor sta suporterii rivali la meciul retur din semifinale Cupei României.

De-a lungul timpului şefii trupei din Gruia i-au taxat pe ultraşii “şepcilor roşii” cu sume cuprinse între 50 şi 80 de lei atunci când au fost organizatori. Acum gazdele se răzbună. În prima manşă scorul a fost 0-0 şi la data de 1 aprilie se va stabili finalista. Dar, ieri fanii CFR-ului au aflat că pentru a-şi susţine favoriţii trebuie să scoată din buzunar 200 de lei pentru un bilet, în condiţiile în care cei de la Universitatea achită doar 10 lei.

În plus, abonaţii “studenţilor” vor avea accesul gratuit, totul fiind menit pentru a umple stadionul şi a avea cât mai puţini adversari în tribune. Astfel, susţinătorii echipei din Gruia care se vor încumeta să vină la stadion vor plăti cel mai scump bilet din istoria fotbalului românesc pentru un loc la peluze. Ca exemple, la amicalul de lux România – Argentina, de pe Arena Naţională, la peluză un loc costa între 30 şi 40 de lei, iar la un derby Dinamo – Steaua se plătea între 10 şi 15 lei. Cu 200 de lei se putea sta la zona VIP.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net