EXCLUSIV VIDEO Să trăiască naşul Mutu, a dansat de-a rupt pământu’

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu şi iubta lui,  Sandra Bachici, au tăiat  tortul miresii alături de  cei doi miri, buni prieteni  cu fostul fotbalistFoto: Arhivă Personală
Adrian Mutu şi iubta lui, Sandra Bachici, au tăiat tortul miresii alături de cei doi miri, buni prieteni cu fostul fotbalistFoto: Arhivă Personală

Adrian Mutu şi iubita lui, Sandra Bachici, au petrecut până în zorii zilei de duminică. Motivul a fost cât se poate de serios: au năşit un prieten al fotbalistului, distracţia fiind maximă.

Lui Adrian Mutu (36 de ani) îi prieşte relaţia cu fotomodelul Sandra Bachici (21 de ani). Cei doi se pare că au planuri serioase împreună, din moment ce au participat, în calitate de naşi, la nunta unui bun prieten al fotbalistului. Pentru a nu-l mânia pe Dumnezeu şi a nu contraveni dogmelor bisericii, naşă în biserică a fost, alături de Adi, mama acestuia, Rodica – „Briliantul” nu este căsătorit religios cu Sandra şi de aceea nu pot fi naşi - însă toată lumea a ştiut adevărul. Dacă în biserică s-au mai ferit, la petrecere s-au dat în fapt, căci la tăierea tortului miresei, Adi a fost însoţit de Sandra, nu de mama lui.

Nașul Mutu, atracția principală a nunții

Indiferent însă de cine a fost sau nu naşa, ceea ce este mai important este că petrecerea, ţinută într-unul dintre cele mai noi locuri de fiţe din Bucureşti, Simfonia Ballroom, a fost una memorabilă, iar fostul fotbalist a contribuit din plin la buna dispoziţie a celor aproximativ 150 de invitaţi. “Adrian a fost neschimbat din vremea în care dădea chefuri monstru ca jucător: s-a bucurat de fiecare manea cântată de formaţia angajată special, a dansat cu foc alături de iubita lui toată seara, ba chiar de câteva ori a fost maestru de ceremonii şi a cântat chiar el la microfon”, ne-a declarat unul dintre invitaţi.

Mutu și iubita, săruturi pe fugă

Sandra Bachici  a avut două ţinute pentru această ceremonie
Sandra Bachici a avut două ţinute pentru această ceremonie

Dedicaţiile au curs, cele din partea formaţiei pentru „naşu’ Adrian” fiind exersate chiar cu o seară înainte, atunci când, veniţi la repetiţie, mai în glumă, mai în serios, solistul a făcut câteva probe de microfon chiar cu această strigare. Meniul a fost unul ales, costând 85 de euro. Potrivit celor prezenţi la faţa locului, somonul cu sarmalele s-au „înţeles” foarte bine. Atât de bine încât Mutu, la plecare, a cerut la pachet o porţie suplimentară.În ceea ce-l priveşte pe jucătorul nostru şi pe iubita lui, aceştia au stat la masa de „prezidiu”, alături de mama lui şi de miri şi “au fost de nedespărţit. Nu se sfiau să-şi demonstreze dragostea prin săruturi date pe fugă”, ne-a mai spus sursa noastră. Petrecerea s-a terminat spre dimineaţă, Mutu, care a băut toată seara numai vin Chivas şi JP Chenet alb, plecând printre ultimii. A ajuns la timp acasă să vadă meciul de box dintre Mayweather şi Pacquiao, pe care l-a catalogat apoi pe Instagram drept „cel mai mare blat din istorie”.

Sandra şi-a schimbat rochia de două ori


    Sandra Bachici  a avut două ţinute pentru această ceremonieFoto: Arhivă Personală
Sandra Bachici a avut două ţinute pentru această ceremonieFoto: Arhivă Personală

Sandra Bachici, iubita lui Adi Mutu, a avut două ţinute pentru această ceremonie. Una dintre ele, rochiţa de culoare albastră a purtat-o la ceremonia de la biserică, dar şi spre finalul petrecerii. Iniţial, ea a ajuns la locul desfăşurării chefului într-o rochie de seară, neagră, în care a şi făcut poze. Apoi, din motive doar de ea ştiute, a revenit la rochiţa albastră.

Click! spune

Adrian Mutu şi iubita lui, fotomodelul Sandra Bachici, sunt împreună de aproximativ 3 luni. Ea a fost iubita unui alt fotbalist cunoscut, Laszlo Sepsi, de la ASA, şi a fost cucerită de „Briliant” când fostul ei iubit era în cantonament. Mutu a invita-o la o cină într-un restaurant de lux din Bucureşti şi de atunci sunt nedespărţiţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net