EXCLUSIV! Becali i-a dat 3 milioane unui cerşetor!

Ultima actualizare:

    Gigi este cel mai generos  patron din fotbal
Gigi este cel mai generos patron din fotbal

Una rece, una caldă! Gigi Becali, patronul Stelei, a trecut de la ameninţări şi înjurături de mamă adresate lui Ion Crăciunescu, la gesturi umanitare pentru necunoscuţi. Şi asta în decurs de câteva zile.

Finanţatorul din Ghencea este un tip extrem de schimbător. Acum te înjură, acum te pupă! Acum câteva zile a lăsat impresia că evlaviosul Gigi Becali a dispărut şi că locul lui a fost luat de un mahalagiu care a dovedit că stăpâneşte o gamă largă de înjurături.

Becali numără banii...

simeon stalpnicul png

Şi toate adresate şefului Comisiei Centrale a Arbitrilor. Credincios din cale-afară, în plin Post al Paştelui, Becali l-a făcut "albie de porci" pe Ion Crăciunescu, înjurându-l de mama decedată în urmă cu un an. A doua zi, şi-a cerut scuze şi a mai domolit tonul, numindu-l "doar" nenorocit pe fostul mare arbitru.

La câteva zile distanţă, latifundiarul din Pipera şi-a arătat latura sensibilă! Zilele trecute, patronul Stelei şi-a stabilit o întâlnire cu Dinu Gheorghe la hotelul Hilton din Bucureşti. Cum obişnuieşte, Gigi n-a mers singur la stabilimentul de lux din centrul capitalei, ci însoţit de "alaiul"său: "cancelarul" Virgil Becali, vărul său, dar şi băiatul bun la toate, Ionuţ Luţu.

...se uită la cerşetor...

simeon stalpnicul png

Cum s-a dat jos din maşină, Becali a fost întâmpinat de un bărbat invalid. Cerşetorul s-a dus direct la finanţatorul echipei antrenate de ieri de Mihai Stoichiţă şi i-a cerut bani.

.. îi dă banii fără  să-l privească...

simeon stalpnicul png

Milostiv, Becali n-a stat prea mult pe gânduri, a băgat mâna în buzunar şi a scos un teanc de hârtii de o sută de lei. I-a dat trei hârtii, spre surprinderea cerşetorului care nu se aştepta să primească atât de mulţi bani.

...apoi intră în hotel

simeon stalpnicul png

"Copos îmi dă doar 20, 30 lei", i-a spus individul lui Gigi Becali, făcându-l pe acesta să râdă cu poftă. Steliştii au intrat în hotel, peste câteva minute făcându-şi apariţia şi Dinu Gheorghe. A fost discuţia decisivă dintre cei doi, neconcretizată cu trecerea fostului preşedinte de la Rapid în Ghencea.

S-a implicat deja la antrenament

Ieri dimineaţă, steliştii au avut prima întâlnire cu Mihai Stoichiţă, instalat antrenor principal la Steaua pentru a treia oară în carieră. Patronul le-a dat apă la moară celor care spuneau că "Lippi" e tehnician doar în acte, pentru că echipa o va face de fapt el, şi şi-a făcut apariţia la antrenament.

Steliştii au efectuat prima şedinţă de antrenament sub conducerea noului antrenor

simeon stalpnicul png

N-a stat departe de jucători şi chiar s-a dus în vestiar pentru a vorbi cu ei. "Am venit pentru că nu am mai fost de multă vreme la echipă să stau de vorbă cu jucătorii. Le-am spus că Ilie Stan a plecat, dar că nu e problema lor, că ei sunt profesionişti şi trebuie să se antreneze cu orice antrenor. Am mai făcut o glumă ba cu Mihăiţă (n.r. - Costea), ba cu Gardoş, ba cu Chiricheş, cu ăştia care vor fi controlaţi", a explicat Gigi.

La şedinţa de pregătire au fost şi Narcis Răducan şi MM Stoica, din postura de manager general, ambii afişându-se împreună, semn că au uitat de conflictul pe care l-au avut nu cu mult timp în urmă.

"Îmi pare bine că sunt uniţi din nou MM cu Narcis, pentru că Dumnezeu nu ajută când e bârfă şi îmbârligături", a precizat Becali. "M-am întors acasă, sunt relaxat şi bucuros. I-am cunoscut pe băieţi pentru că pe mulţi i-am avut doar ca adversari. Din lotul actual i-am mai pregătit doar pe Tănase, Bicfalvi şi Tătăruşanu. E un lot spumos", a mărturisit Stoichiţă. Patronul n-a plecat după discuţia cu jucătorii şi a urmărit de pe marginea terenului şedinţa de pregătire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net