EXCLUSIV Adi Mutu i-a furat logodnica altui fotbalist!

Ultima actualizare:
Sandra a primit de ziua ei de la iubit inelul de logodnă
Sandra a primit de ziua ei de la iubit inelul de logodnă

O cină cu Adrian Mutu pare să fie suficient pentru a renunţa la o relaţie de patru ani cu alt bărbat. Nu ştim ce farmece ascunse are „Briliantul”, cert este însă că a reuşit, după o singură întâlnire, să o determine pe Sandra Bachici, un fotomodel de 21 de ani, să se despartă de Laszlo Sepsi, fotbalist care o ceruse de nevastă şi cu care urma să facă nunta la vară.

Adi Mutu nu mai este singur! Deşi, oficial, nu a confirmat niciodată separarea de soţia lui, Consuelo, despărţire despre care Click! a scris în premieră încă din primăvara anului trecut, ”Briliantul” a fost suprins luni seară de spynews la braţul unei femei şi a prezentat-o ca ”noua lui iubită”. Click! a aflat totul despre noua „cucerire”. Bruneta pe care Adi Mutu a sedus-o este un manechin consacrat, deşi are doar 21 de ani, obişnuită cu pictorialele în revistele pentru adulţi.

Sandra Bachici a devenit în 2010 Miss România, iar de atunci i s-au deschis multe uşi. Atât pe plan profesional, cât şi personal. Bruneta, originară din Timişoara, s-a cuplat cu Laszlo Sepsi, pe vremea când mijlocaşul evolua la echipa de pe Bega. Au avut o relaţie de patru ani, timp în care Sepsi i-a făcut toate poftele frumoasei lui, ducând-o în vacanţe care de care mai exotice: Cancun, Republica Dominicană, iar de Revelion, în Dubai. Asta, cu toate că în decembrie 2014 cei doi au avut mai multe scandaluri, însă nici unul atât de grav încât să se pună problema despărţirii. ”La 1 ianuarie, când fata a împlinit 21 de ani, Sepsi i-a dăruit şi un inel cu diamante, cerând-o de soţie. Sandra a acceptat pe loc şi au început planurile pentru evenimentul care ar fi fi trebuie să aibă loc în această vară. După ce au venit din vacanţă, însă, în timp ce fotbalistul, care acum joacă la ASA Tg. Mureş, era în cantonament în Antalya, Sandra  a fost sunată de Adi Mutu şi invitată la un restaurant”, ne-au povestit surse din anturajul tinerei.

Adrian Mutu ştie cum să cucerească femeile, mai ales că, momentan, n-are nici un serviciu pe care să fie nevoit să se concentreze
Adrian Mutu ştie cum să cucerească femeile, mai ales că, momentan, n-are nici un serviciu pe care să fie nevoit să se concentreze

Cum numele Adi Mutu încă sensibilizează domnişoarele, bruneta n-a refuzat. S-au văzut, iniţial în compania unor prieteni, apoi ei au continuat seara, potrivit unor surse, la un alt local din zona Corbeanca. Se pare că întâlnirea cu Adi Mutu a fost atât de intensă, încât Sandra nu şi-a mai putut lua gândul de la el. Au urmat alte câteva întâlniri, până când Sepsi a venit din cantonament şi s-a revăzut cu logodnica lui. În loc de ”ce dor mi-a fost de tine”, fotbalistul în vârstă de 28 de ani a fost primit cu ”vreau să ne despărţim”. Fără explicaţii suplimentare legate de existenţa vreunui alt bărbat în viaţa Sandrei. De fapt, aceasta se îndrăgostise de Mutu... Au urmat câteva zile de discuţii telefonice între Sepsi şi Bachici, care n-au produs însă nici o schimbare, astfel că cei doi şi-au spus adio după patru ani de relaţie.

Adi Mutu şi-a "băgat coada". Urmau să facă nunta la Timişoara


    Sandra a primit de ziua ei de la iubit inelul de logodnă
Sandra a primit de ziua ei de la iubit inelul de logodnă

Sandra şi Laszlo păreau că formează un cuplu extrem de solid.  Fotbalistul şi manechinul erau împreună, fie că era vorba de vacanţe, petreceri, ieşiri cu gaşca de prieteni sau aniversări. Prietenii lor abia aşteptau ca îndrăgostiţii să facă anunţul privind nunta. Şi, la 1 ianuarie, ea a primit inelul cu diamante, iar el un “DA„ categoric. Stabiliseră ca evenimentul să aibă loc în această vară, la Timişoara, oraşul în care stă familia Sandrei, dar şi în care ei s-au cunoscut.

Consuelo l-a părăsit pe Adi Mutu anul trecut

Cunoscut ca un Don Juan, Adi nu a fost statornic nici în căsnicii. După ce a divorţat de Alexandra Dinu, cu care are un fiu, Mario, Adi s-a refugiat în braţele lui Consuelo, frumoasa din Republica Dominicană alături de care are două fete, Adriana şi Maya. Anul trecut însă ei s-au despărţit, gurile rele afirmând că problemele ar fi fost provocate de desele escapade ale ”Briliantului”. Din 2013, de când Adi Mutu s-a mutat în ţară, Consuelo nu a venit deloc în România. Adi s-a mai afişat cu alte domnişoare, dar pe niciuna nu a prezentat-o ca fiind iubita lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net