Emil Săndoi: "Producem surpriza în meciul cu Franţa"

Ultima actualizare:

"Vom juca la Piatra Neamţ cu Franţa. Un adversar mai mult decât valoros, campionii Europei la U19. Mulţi dintre ei au jucat şi ultima finală la U20. Ne-am reunit, puţin mai devreme, dar sper să fie de bun augur. Ne propunem să obţinem un rezultat bun, printr-un joc bun. Un egal ar fi bun în condiţiile date, deşi ne propunem maximum din fiecare meci. În vreo 50 de partide nu am pierdut decât vreo 7 jocuri, iar asta mă face să cred că şi acum, nu vom pierde. Am mai jucat cu ei atunci când îi aveau pe Gourcouf, Ben Arfa, Menez, Loris şi am făcut 0-0 şi 1-1. Vrem să dăm peste cap calculele hârtiei, pentru că nu în fiecare zi jucăm cu campioana europeană", a declarat Emil Sandoi la Radio Sport Total.

"Mi-aş fi dorit să am jucatori care joacă la echipele mari din Liga I. Am câţiva, dar dintre ei nu pot conta pe Râpă şi Răduţ, poate cei mai importanţi. Nu-mi explic de ce am jucători de la echipele de mijlocul clasamentului. Jucătorii noştri tineri au şi ei partea lor de vină, pentru jocul pe care-l prestează. Nici nu avem terenuri, echipamente, mingii, multe lucruri mărunte dar care sunt valoroase", a declarat Săndoi.

"Avem jucători debutanţi, sau care au mai venit, dar nu au jucat. Gavrilaş de la Astra II, Pleaşcă de la Pandurii, Pefeleu de la Gloria Bistriţa şi tot aşa, Tabără este iar un debutant, Mărcuş şi parcă atât. Urmăresc ceva şi-n lotul Viitorului Constanţa, echipa unde se ştie că se bazeaza pe foarte mulţi tineri. Din toţi aceşti debutanţi putem folosi şi câţiva dintre ei ca titulari, însă vom vedea. Avem probleme cu fundaşii centrali. Ducem lipsă pe acest post", a anunţat acesta.

"Să nu credeţi că dacă am avut câţiva tineri plecaţi prin afară acum au ajuns undeva bine. Cei tineri care se transferă o fac ca şi jucători talentaţi, însă pot întâmpina unele greutăţi care îi dau înapoi. Avem jucători care au căzut din punct de vedere moral, dar sper să revină la forma la care au plecat. Cu toate astea în 2-3 ani, vom da la naţională mare alţi 2-3 jucători"

image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net