După ce s-au jignit, acum MM şi Narcis se ţin de gât

Ultima actualizare:

    Mihai Stoica a revenit în Ghencea
Mihai Stoica a revenit în Ghencea

Narcis Răducan şi Mihai Stoica s-au împăcat după ce recent s-au atacat prin declaraţii dure. La antrenamentul din această dimineaţă, primul condus de Mihai Stoichiţă, Narcis şi MM au ieşit împreună pe teren, ultimul ţinîndu-l de gât pe celălalt, totul petrecându-se sub ochii lui Gigi Becali.

În octombrie 2011, după ce a plecat din Ghencea, MM l-a acuzat pe Narcis Răducan pentru situaţia echipei, iar acesta l-a atacat referindu-se la episodul în care MM a lovit un suporter stelist.

Mihai Stoica, în octombrie: "Când l-am luat pe acest Forrest Gump de la echipa a doua de la Piatra Neamţ n-avea nici o secundă experienţă în domeniul acesta. Acum văd că vrea să demonstreze că face şi el ceva pentru care ia banii de la Steaua: dă replici. În 3 ani de zile mi-a facut 3 propuneri de jucători, dintre care pe unul îl trimisesem eu să îl urmărească. Cînd el se pregatea de maraton, eu m-am dus să văd Chiajna cu Braşov. Jucam cu Mioveni; l-am întrebat: Narcis, ştii cine e Coca? El zice «nu». E portarul de la ei, dacă nu apără Hăisan, atunci e Coca. Pune-te la punct cu astea că tu ar trebui să mi-i spui mie".

Narcis Răducan, în octombrie: "Am vazut prin presă că un ziarist, probabil cel mai mare, a zis că am alergat la cross. Aveam două variante: să alerg sau să bat suporterii pe stadion sau la nunta. Am ales prima variantă. A fost după o victorie şi a fost ceva caritabil".

MM a mai dat declaraţii "războinice" şi la adrea lui Gigi Becali dar apoi şi-.a schimbat total atitudinea."Decât să mai lucrez cu Gigi Becali, mai bine trăiesc într-o cutie de carton!".

"Pe primul plan e binele echipei, iar problemele dintre mine şi Mihai Stoica nu au fost atât de grave. Am avut o discuţie şi am stabilit să dăm dovadă de maturitate. Important e ca Steaua să facă performanţă!", a spus acum Narcis Răducan, managerul sportiv al Stelei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net