"Dublă" pentru fiica sa

Ultima actualizare:

    Raul RusescuFoto: Mediafax
Raul RusescuFoto: Mediafax

Campioana s-a impus cu 2-1 în meciul cu Rio Ave, din Liga Europa, Raul Rusescu fiind eroul Stelei în partida de pe Arena Naţională. Prin golurile reuşite joi seara, fotbalistul împrumutat de la Sevilla a ajuns în vârful topului maractorilor competiţiei din acest sezon. Rusescu a avut şi o motivaţie specială pentru care a tras atât de tare: a dorit să marcheze pentru a dedica golul sau golurile fiicei sale, Maria, care ieri a fost botezată.

Rusescu a petrecut la dublu! Nu pentru fiecare dintre golurile marcate în poarta portughezilor de la Rio Ave, ci pentru că, pe lângă succesul din Liga Europa, ieri a participat la creştinarea micuţei Maria, noul membru al familiei sale. Raul şi-a dorit enorm de mult să înscrie în partida de joi seara şi chiar le-a spus coechipierilor că dacă va reuşi să o facă, îi va dedica golurile fetiţei sale. 


    Raul Rusescu a deschis  scorul după o  lovitură cu capulFoto: Mediafax
Raul Rusescu a deschis scorul după o lovitură cu capulFoto: Mediafax

Raul Rusescu a deschis  scorul după o  lovitură cu capul
Raul Rusescu a deschis scorul după o lovitură cu capul

De obicei, după fiecare gol marcat, Raul sărută degetul pe care poartă verigheta, gest prin care îi mulţumeşte Roxanei, soţiei lui, că i-a fost permanent aproape. După ”dubla„ cu lusitanii, Rusescu, atacant care  a ajuns la cinci reuşite în acest sezon al Ligii Europa, fiind pe primul loc în clasamentul marcatorilor,  a dezvăluit că golurile i-au fost dedicate primului său copil. Roxana şi Raul au stabilit ca ieri să aibă loc botezul fiicei lor, ceremonia desfăşurându-se la o biserică din zona Otopeni. 

Raul a punctat din nou  printr-un şut plasat  de la 20 de metri
Raul a punctat din nou printr-un şut plasat de la 20 de metri

Au petrecut aseară la Ambasad’or

Seara, cheful după victoria cu Steaua a continuat la Ambasad’or cu petrecerea de botez, unde stelistul a avut peste 100 de invitaţi, coechipieri, prieteni din fotbal şi din afara lui. Revenind la partida care i-a propulsat pe stelişti în fruntea clasamentului grupei J, campionii României au mărturisit că se gândesc déjà la returul din Portugalia, pentru că, situaţia grupei s-a complicat după victoria lui Aalborg acasă cu Dinamo Kiev, şi ei sunt obligaţi să-I învingă din nou pe lusitani. ”Sunt fericit că am câştigat, era bine să o facă şi cei de la la Dinamo Kiev, deci trebuie să câştigăm în Portugalia. Acum trebuie ne gândim doar la noi, deci trebuie să ne câştigam meciurile noastre ca să ne calificăm”, a spus căpitanul Cristi Tănase.

Şi-a dus mireasa pe stadion

Raul Rusescu cu fetiţa sa Maria
Raul Rusescu cu fetiţa sa Maria

Raul Rusescu este un tip modest şi discret atât pe teren, cât şi în afara lui. Totuşi, câteodată îi plac nebuniile, iar una dintre cele mai interesante a făcut-o chiar în ziua în care s-a căsătorit. Imediat după ce a spus ”da”, Rusescu a luat-o pe frumoasa Roxana în rochie de mireasă, a dus-o pe un teren de fotbal din Vâlcea şi a pus-o în poartă. Atacantul i-a tras câteva şuturi, niciunul parat de consoartă. Asta ca să se ştie din start cine e capul familiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net