Doar Zlatan putea să păţească asta. Arbitrul a refuzat să-i dea mingea cu care înscrisese un hat-trick

Ultima actualizare:

    Golgheterul lui PSG a intrat din nou în conflict cu un arbitru din Ligue 1Foto Click!
Golgheterul lui PSG a intrat din nou în conflict cu un arbitru din Ligue 1Foto Click!

Orice jucător care marchează trei goluri într-o singură partidă are dreptul să ia acasă balonul cu pricina. În Franţa e însă puţin mai complicat.

Zlatan Ibrahimovic a marcat un hatt-trick în meciul cu Lorient, încheiat 3-1 pentru PSG, şi i-a urcat pe parizieni din nou în fruntea clasamentului din Ligue 1. La finalul jocului, suedezul s-a îndreptat spre centralul partidei, Tony Chapron, şi i-a cerut acestuia, legitim, mingea cu care s-a jucat. Culmea, arbitrul a refuzat. "Dă-mi balonul!", i-a cerut scurt "Ibracadabra". "Ţi-o dau mai târziu", a replicat Chapron. "Să nu uiţi, şti că normal trebuie să mi-o dai". "Nu fă asta în faţa camerelor video", a replicat din nou omul cu fluierul. Zlatan l-a lăsat apoi în pace, dar odată ajuns la cabine a reînceput asaltul. "Ai mingea?", a ţipat Zlatan, la care arbitrul a replicat şocant: "Aşteaptă! Trebuie să mă decid". "Ce să aştept?", a întrebat Zlatan nervos, la care centralul a replicat din nou: "Trebuie să hotărăsc!". "Aha, OK, vrei să faci pe şeful. Bine, tu eşti şeful. Dă bine la cameră", l-a luat peste picior fotbalistul, iar filmarea de pe Twitter se încheie aici, fără să vedem dacă până la urmă atacantul a primit sau nu balonul cuvenit.

La câteva ore distanţă, Zlatan a elucidat misterul printr-o fotografie postată de el în care apare o minge cu semnăturile tuturor jucătorilor, prinsă în centura de siguranţă a maşinii sale. Textul e elocvent: "Pentru cei care încă se întreabă unde e mingea", semn că Zlatan a obţinut, din nou, ce a vrut.

Vezi AICI filmuleţul cu negocierile amuzante dintre Ibrahimovic şi arbitrul Chapron.

Dovada că Ibra a obţinut până la urmă ce a vrut
Dovada că Ibra a obţinut până la urmă ce a vrut
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net