Dinamo - Gaz Metan 1-0 / Laurenţiu Rus salvează haita!

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Rus a marcat unicul gol al meciului. (Foto: Marian Vilău/ Adevărul)
Laurenţiu Rus a marcat unicul gol al meciului. (Foto: Marian Vilău/ Adevărul)

Roş-albii au reuşit să câştige manşa tur a semifinalei Cupei României, deşi din minutul 39 au evoluat cu un om mai puţin.

Rus, norocos. Introdus pe teren în minutul 66, apărătorul a reuşit să-l dribleze, cu şansă, pe portarul Buchta şi din ricoşeul norocos, balonul s-a scurs în poartă. Golul a adus victoria "câinilor" şi a întrerupt seria neagră: gazdele nu mai câştigaseră de patru etape în campionat.

Moţi nu joacă în derby-ul cu Rapid. Din minutul 39 gazdele au rămas cu un om mai puţin pe teren pentru că fundaşul dinamovist Cosmin Moţi l-a faultat pe Vitinho din postura de ultim apărător, a primit direct cartonaşul roşu şi astfel va fi suspendat pentru meciul de duminică contra celor de la Rapid.

Matei s-a accidentat. Mij­locaşul roş-albilor nu a mai putut continua jocul din minutul 43 al jocului după ce o minge trimisă de un adversar l-a lovit în gleznă. El mai suferise recent o accidentare şi în jocul cu FC Vaslui, iar aseară a părăsit terenul în lacrimi. Matei este incert pentru derby-ul din Giuleşti.

Bawab le-a făcut zile negre. Bawab a fost cel mai periculos om al celor de la Gaz Metan. Acesta a ratat o ocazie uriaşă în prima repriză, când a şutat în bara transversală, iar în partea a doua a Bălgrădean a salvat-o pe Dinamo din faţa atacantului iordanian.

Dinamo: Bălgrădean - Luchin, Grigore, Moţi, Pulhac - C. Matei (Scarlatache '43), D. Kone, Tameş (Rus '67), Munteanu - Platini (Dănciulescu '53), Niculae. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Gaz Metan: Buchta - Frăsinescu, Lazăr, Markovici (Muth '46), Vukadinovici - Issa Ba - Tahar (Avram '73), Todea, Breeveld (Dudiţă '57) - Vitinho, Bawab. Antrenor: Cristian Pustai

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net