Dinamo, cu ochii pe rivale

Ultima actualizare:

    Nemec a marcat  ambele goluri ale  dinamoviştilor în  victoria cu Craiova
Nemec a marcat ambele goluri ale dinamoviştilor în victoria cu Craiova

Dinamo a mai trecut un hop şi începe să spere la calificarea în play-off-ul Ligii 1. „Câinii” au învins cu scorul de 2-1 pe CSU Craiova şi acum speră ca rivalii să se împiedice.

În acest moment, Dinamo se luptă cu Gaz Metan, CFR Cluj şi Astra, doar trei dintre cele patru echipe urmând să joace în play-off. Antrenorul „câinilor”, Cosmin Contra, a şi recunoscut că va fi suporter universal, dacă acest lucru va ajuta echipa să termine între primele 6 formaţii: „Voi fi suporterul Stelei, aşa cum voi fi şi suporterul lui Iaşi sau Chiajna, voi fi suporterul adversarilor echipelor cu care ne luptăm pentru play-off”, a spus „Guriţă”.

El este considerat principalul factor al revenirii dinamoviştilor, care au câştigat ultimele două partide. Ultima victimă a fost CSU Craiova, care s-a înclinat cu 2-1. „E o victorie obţinută la fel ca în meciul cu Botoşani, suferind, dar asta ne menţine în lupta pentru play-off şi îi felicit pe jucători pentru dăruire. Este ceea ce îmi doresc eu de la echipă. În primele 20 de minute echipa a fost agresivă, apoi domnul Mulţescu a făcut o schimbare tactică şi au dominat a doua parte a primei reprize, au avut şi o ocazie mare de a marca. Am avut noroc atunci. Sunt sigur că vom suferi şi în meciul cu Pandurii aşa cum am făcut-o în aceste două meciuri. Eu am încercat să le dau încredere să lupte până la capăt, dar de aici şi până la a juca aşa cum vreau eu mai e mult”, a spus Contra.

Luni joacă CFR Cluj şi Astra

simeon stalpnicul png

Pentru Dinamo (38 de puncte) luni e o zi foarte importantă, pentru că două rivale la locurile din play-off au programate meciuri. La Iaşi, CFR Cluj, acum cu 37 de puncte, va încerca să obţină o victorie care să îi asigure un confort psihic înaintea ultimei etape. La fel şi Astra (35 de puncte) va încerca să se impună în deplasarea de la Chiajna. Giurgiuvenii, spre doesebire de rivalii lor, au un meci mai puţin disputat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net