Dică şi-a făcut centru de distracţie de 30.000 €

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Două luni de muncă şi 30.000 de euro investiţi. Totul pentru ca Nicolae Dică, acum la Viitorul Constanţa, să devină patron la Piteşti, oraşul său natal. Fostul mijlocaş al Stelei şi-a deschis un centru de distracţii pentru copii, loc pe care l-a inaugurat cu ocazia zilei fiicei lui Emil Dică, Maia.

Nicolae Dică s-a făcut afacerist! Nu a investit în imobiliare, aşa cum au făcut de-a lungul timpului mulţi colegi de-ai lui de breaslă, ci a preferat să facă ceva pentru cei mici.

Concret, un loc de joacă unde copiii se pot distra. Ideea i-a venit în urmă cu trei luni, când fiul său îşi aniversa onomastica.

"De Sfantul Andrei nu am găsit în oraş unde să-i fac ziua băiatului, fiind toate locurile ocupate. Atunci soţia mi-a zis «Hai să facem noi un loc de joacă pentru copii!»", a povestit cel poreclit "Dicanio".

Şi s-a pus pe treabă! A găsit rapid un spaţiu de închiriat, proiectul a fost realizat în câteva zile, a cumpărat cele mai noi şi moderne jucării iar în mai puţin de două luni a făcut deschiderea oficială.

"Avem tobogane, cinema 3D, karaoke, maşinuţe şi multe alte jocuri pentru copii, plus clovni şi animatori. Părinţii pot serba ziua copiilor, sau pur şi simplu îi pot aduce aici să se joace o zi întreagă", a spus Dică despre afacerea familiei, care a primit numele Sami-Mar Party Kids, de la cei doi copii ai fotbalistuli Samira si Marco.

Inaugurarea a fost făcută cu o petrecere de ziua fiicei lui Emil Dică, Maia, chef la care a participat si Dani Coman cu fetiţa, Karina Maria, dar şi Marco, băiatul patronului. Pentru o zi întreagă de distracţie, părinţii micuţilor trebuie să plătească câte 10 lei.

Şi Curcă are centru de joacă la Constanţa

Un alt fotbalist care a investit o sumă considerabilă pentru distracţia copiilor este George Curcă. Portarul celor de la Farul a băgat peste 50.000 de euro într-un spaţiu de joacă de 110 metri pătraţi, care are tobogane, căsuţe, legănele, măsuţe, maşinuţe şi un labirint.

În plus, George şi Mihaela, soţia lui, s-au gândit să facă şi un restaurant unde se pot organiza petreceri tematice.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net