Decizie soc! Argăseală: ”Rusescu va dona banii de la Mureșan”!

Ultima actualizare:

    Valeriu Argăseală
Valeriu Argăseală

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat că atacantul Raul Rusescu ia în considerare varianta de a-l acţiona în instanţă pe mijlocaşul Gabriel Mureşan, precizând că în cazul în care va primi compensaţii financiare, jucătorul va dona banii.

"Raul se gândeşte să-l acţioneze în instanţă, în civil, pe cel care l-a agresat. Am vorbit cu Raul şi el mi-a spus că nu solicită niciun fel de despăgubire, dar vrea să se dea un exemplu ca oameni de genul celui care a fost agresor să nu mai îndrăznească să facă acest gest. Dacă se va acorda şi o sumă de bani, aceasta se va da în scop caritabil", a spus Argăseală, la finalul evenimentului în care omul de afaceri Ion Ţiriac a primit titlul de Doctor Honoris Causa al UNEFS.

La 5 noiembrie, Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat 16 partide pe mijlocaşul echipei ASA Târgu Mureş Gabriel Mureşan după ce l-a lovit cu cotul în figură pe Raul Rusescu, la meciul cu Steaua. La acea fază, arbitrul Istvan Kovacs a dictat fault şi l-a sancţionat pe jucătorul gazdelor doar cu un cartonaş galben.

ASA Târgu Mureş a contestat decizia, iar Comisia de Recurs a FRF a anulat, la 17 noiembrie, sancţiunea de 16 jocuri dictată de Comisia de Disciplină lui Mureşan.

Rusescu va fi indisponibil timp de mai multe săptămâni, după ce a fost nevoit să suporte o intervenţie chirurgicală la ochiul drept, unde a suferit o fractură de orbită. Stelistului i-a fost inserată o placă de titan în zona craniului.


    radiografie
radiografie

Gabriel Mureşan a declarat că se va apăra dacă va fi acţionat în judecată de atacantul stelist Raul Rusescu, pe care l-a lovit cu cotul în figură la meciul direct din Liga I, precizând încă o dată că nu avrut să-şi accidenteze adversarul.

radiografie
radiografie

"I-am dat un sms imediat după şi l-am şi sunat a doua sau a treia zi, dar nu mi-a răspuns. Am înţeles de la apropiaţi că ar fi supărat pe mine şi că nu vrea să vorbească cu mine. Că n-are nimic cu mine, dar e supărat pe mine. I-am scris în sms că îl ajut cu ce are nevoie. Nu mi-a răspuns. Dacă se va ajunge la instanţe civile, eu ce pot să fac decât să mă apăr? Nu pot să fac altceva. Dar încă o dată îmi cer scuze. Nu a fost nici cea mai mică intenţie să-l lovesc. Dar acum ce să fac? Dacă ar fi să dau timpul înapoi, nu aş mai fi sărit la mingea aia şi cu asta s-ar fi terminat totul. M-am uitat şi eu la reluări şi se vede urât. Arbitrul Istvan Kovacs nu m-ar fi iertat dacă ar fi văzut intenţie şi duritatea loviturii. Sunt sigur că dacă eram eu cel lovit nu se mai scria nimic despre asta", a spus Mureşan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net