De azi şi Dinamo e oficial în insolvenţă. Vezi care e obiectivul câinilor!

Ultima actualizare:

    Cătălin Munteanu va  fi căpitan la Dinamo  în meciul cu Pandurii
Cătălin Munteanu va fi căpitan la Dinamo în meciul cu Pandurii

Insolvenţa unui club de fotbal era un fel de chimie moleculară în urmă cu doi ani, dar ne-am prins repede de treabă. Oricine are datorii care nu mai pot fi stinse, iniţiază procedura şi î lasă pe creditori cu buza umflată. Dinamo e ultima pe listă.

După Rapid şi "U" Cluj, clubul din Ştefan cel Mare e al treilea nume mare care a cerut insolvenţa şi a primit-o. S-a întâmplat azi, când Tribunalul Bucureşti a aprobat planul lui Dinamo. De acum, clubul va fi condus de un administrator judiciar, în persoana lui Andrei Cătălin Dascăl, care trebuie să aprobe orice plăţi făcute de câini. Urmează o perioadă grea pentru Dănciulescu şi compania, care vor trebui să realizeze un plan de reorganizare, întins pe cîţiva ani, care are menirea să scoată clubul la lumină.

"Era singura oportunitate viabilă de a salva clubul. După numirea administratorului judiciar vom intra în normal", a declarat purtătorul de cuvânt al lui Dinamo, Dorin Irimia.

"Dinamo este o echipă care trebuie să depună toate eforturile din punct de vedere sportiv, să obţină o cît mai bună clasare în sezonul viitor. În ceea ce priveşte redresarea financiară sperăm să fie un termen cît mai scurt şi să nu afecteze participarea în cupele europene. Dar obiectivul sportiv al echipei Dinamo pentru sezonul următor este acela de a ne clasa între primele patru", a afirmat şi preşedintele Constantin Anghelache.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net