Daniel Isăilă, antrenor Braşov : "Dacă sunt vinovat pentru înfrângeri, plec"

Ultima actualizare:

"S-a vorbit la Braşov de obiective măreţe, dar atât putem la ora asta. Trebuie să strângem rândurile şi să mergem mai departe. Publicul a fost obişnuit în ultimii ani cu o echipă puternică, care nu pierdea acasă, dar la ora asta este greu să faci o echipă cu 15 jucători noi. Nu acuz jucătorii de lipsă de valoare, suntem un grup, ne bucurăm împreună şi suferim la înfrângeri tot împreună. Dacă se consideră că eu sunt principalul vinovat pentru această remiză şi pentru celelalte rezultate eu sunt cel care renunţă la echipă", a spus Isăilă.

Daniel Isăilă a precizat că FC Braşov a avut o primă repriză extrem de slabă cu Ceahlăul. "Am făcut 1-1 cu Ceahlăul după ce am avut o primă repriză foarte slabă, ca atitudine, angajament şi joc. Nu am reuşit să jucăm nimic în prima parte. În partea a doua a fost puţin mai bine, dar contrar cursului jocului am primit un gol. Am ripostat repede, am egalat, dar după aceea nu am mai avut luciditatea de a concretiza ocaziile pe care ni le-am creat. Au fost multe greşeli la ultima pasă, centrările au fost defectuase şi rezultatul se vede. Sunt supărat, dar trebuie să acceptăm şi astfel de lucruri. Sunt mâhnit de reacţia publicului, care a scandat împotriva patronului echipei, dar domnul Neculaie e singurul care susţine această echipă. Pauza este binevenită, ştim unde suntem şi trebuie să ne pregătim mai departe", a adăugat el.

Formaţia FC Braşov a terminat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a IX-a a Ligii I, în care cele două goluri au fost marcate într-un interval de patru minute. Golurile au fost înscrise de Chipciu '59 pentru FC Braşov, respectiv Garcia '55 pentru Ceahlăul.

FC Braşov a înregistrat în primele nouă etape ale Ligii I trei victorii, două remize şi patru înfrângeri.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net