Cu gândul la Milan, i-a fript Chiajna

Ultima actualizare:

    Craiova a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe şi măcar pentru o zi a urcat pe locul doi în Liga 1FOTO: Sportpictures.eu
Craiova a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe şi măcar pentru o zi a urcat pe locul doi în Liga 1FOTO: Sportpictures.eu

CS U Craiova mai avea un meci până la marea confruntare cu „Diavolul” milanez, în faţa Chiajnei, în Liga 1. Antrenorul Devis Mangia n-a reuşit să le explice asta şi jucătorilor săi, care au crezut că vor defila în faţa unei echipe cu probleme şi cu antrenor schimbat după doar prima etapă.

Gândirea oltenilor părea totuşi să se confirme în minutul 14, când Băluţă, noua perlă a Craiovei, a deschis scorul din pasa lui Bancu. Carenţele de seriozitate s-au văzut însă repede, Cristescu egalând în minutul 23 după o fază care a făcut şah-mat apărarea lui Calancea. Deşi ocazii de gol au mai fost, s-a încheiat 1-1 şi mortul de la groapă nu mai poate fi întors! Urmează jocul cu Milan, în care Craiova are şansa să demonstreze că n-a pierdut degeaba două puncte cu Chiajna. Eroul primelor două etape de la CS U promite că aşa va fi.

„Îmi doresc să înscriu și cu Milan. Pentru mine ar fi ceva extraordinar, fantastic. Sunt însă dezamăgit că am făcut doar egal. Trebuie să nu mai pierdem puncte. Pentru noi, obiectivul e campionatul, nu Liga Europa. Sper ca la meciul cu Milan să reușim un meci frumos și să ieșim cu capul sus”, a declarat Andrei Băluţă.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net