Cristiano Ronaldo, «livrat» în China

Ultima actualizare:

    Ronaldo este  starul celor de  la Real MadridFoto: Guliver/ Getty Images
Ronaldo este starul celor de la Real MadridFoto: Guliver/ Getty Images

Florentino Perez, preşedintele Realului, i-a prelungit contractul lui Ronaldo până în 2021, dar plănuieşte să-l vândă vara viitoare.

Cristiano va împlini peste două săptămâni 32 de ani, iar şeful madrilenilor consideră că fotbalistul şi-a atins deja vârful de formă şi va urma declinul. Lusitanul e o vedetă a fotbalului mondial, dar în ciuda numeroaselor trofee câştigate recent, inclusiv cel de campion european, la club nu e atât de apreciat. Presa iberică susţine că se pregăteşte îndepărtarea sa. Primul pas a fost semnarea unui nou acord până în 2021, dar nu pentru a-l asigura pe el de sprijin, ci de a putea negocia mult mai uşor cu potenţialii cumpărători.

Luna trecută, conform spuselor impresarului lui CR7, o echipă din China a oferit 300 de milioane de euro pentru serviciile fotbalistului, căruia îi asigurau o sută de milioane pe sezon ca salariu. Realul a refuzat, dar în curând va fi nevoit să se răzgândească.

Perez vrea ca în vara lui 2018, Cristiano să nu mai fie la Madrid. E sigur că asiaticii îi vor achita o sută de milioane de euro pentru lusitan, chiar dacă va avea atunci peste 33 de ani, şi suma achitată lui Manchester United în 2009 va fi acoperită. Până atunci va avea grijă ca starul său de acum să se simtă tot mai neglijat la Real şi va începe treptat să-i limiteze puterea, inclusiv în vestiar.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net