Cristiano Ronaldo, de trei ori mai scump ca adversarii!

Ultima actualizare:

    Foto: AP
Foto: AP

Real Madrid ar putea încheia ziua de sâmbătă cu un nou trofeu. Cel a campioanei mondiale a cluburilor. Adversara spaniolilor e formaţia argentiniană San Lorenzo, o grupare ai cărei jucători sunt mult mai slab cotaţi ca adversarii.

Pentru a vă face o idee privind diferenţa dintre cele două formaţii care se vor întâlni azi, de la ora 21.30, în finală, e de ajuns să spunem că – aşa cum susţine site-ul specializat transfermarkt.de – cota de piaţă a lui Cristiano Ronaldo este de aproape trei ori mai mare decât a întregii echipe San Lorenzo (120 de milioane de euro faţă de 37,10 milioane euro). 

În ceea ce priveşte cota de piaţă a întregii formaţii Real Madrid, aceasta e de neimaginat pentru argentinieni: 688,80 milioane de euro!

Şi la alte capitole meciul de diseară pare la fel de disproporţionat: Real Madrid are 17 internaţionali în lot, faţă de doar unul singur al adversarilor, iar spaniolii au în lot 13 stranieri, faţă de doar 4 ai sud-americanilor. 

În semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor, Real Madrid a învins cu scorul de 4-0 (2-0), formaţia mexicană Cruz Azul, reprezentanta CONCACAF, iar San Lorenzo, deţinătoarea Copei Libertadores, a trecut cu 2-1, după prelungiri, de Auckland City, reprezentanta Oceaniei.

San Lorenzo pare  victimă sigură  pentru Ronaldo
San Lorenzo pare victimă sigură pentru Ronaldo
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net