Copos: "Ovidiu Herea şi-a prelungit contractul cu FC Rapid"

Ultima actualizare:

"Herea a demonstrat că are un caracter deosebit, are un salariu decent pentru valoarea lui. Astăzi s-a comportat extraordinar", a spus Copos la finalul meciului cu Gaz Metan.

Oficialul giuleştean a afirmat că acesta este spiritul Rapidului, cel arătat în meciul cu Gaz Metan: "Pancu are patru ocazii clare de gol, dar dă în ultimul minut. Ăsta este Rapidul, de-aia este atât de frumos, ăsta este spritul lui. De-aia Răzvan Lucescu mi-a cerut jucători cu caracter, aţi văzut ce înseamnă să ai caracter? De-aia galeria cântă atât de frumos până la sfârşitul meciului. La 5-3 n-am mai rezistat. Nici eu nu mai am inima atât de puternică încât să rezist. Am văzut ce caracter au jucătorii. Sunt sigur că şi Cristi Costache (n.r. - fostul director de imagine al FC Rapid) va rămâne la noi, ţin foarte mult la el, este un om cu suflet mare".

Formaţia Rapid Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-3 (1-2), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, în care jucătorii antrenaţi de Răzvan Lucescu au revenit după ce au fost conduşi cu 2-0.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Pancu '38, '90+3, Herea '44 (penalti) şi Teixeira '60, '83. Pentru Gaz Metan Mediaş au înscris Bud '8 şi Bawab '13, '81 (penalti).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net