Contra, despre returul cu Bilbao: "Putem produce surpriza!"

Ultima actualizare:

    Cosmin Contra
Cosmin Contra

Antrenorul dinamovist Cosmin Contra e optimist că echipa sa o poate depăşi pe Athletic Bilbao, după ce în tur rezultatul a fost 1-1.

"Sunt un antrenor fericit pentru că deşi am început prost acest meci, cu teamă, după cinci ani de zile de pauză am jucat bine împotriva lui Athletic Bilbao. După ce ei au înscris am văzut că şi-au dat drumul la joc. Odată cu intrarea lui Rivaldinho am reuşit să dominăm pe Bilbao, am egalat, am mai avut un gol care nu ştiu dacă a fost sau nu valabil. Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor, de felul în care au luptat până în ultimul minut. Asta îmi dă speranţe că la meciul retur, dacă vom juca ca în repriza a doua, vom putea produce surpriza", a spus Contra.

Tehnicianul s-a bucurat că Rivaldinho a marcat un gol frumos sub privirile tatălui său: "Mă bucur pentru golul lui Rivaldinho, ma bucur că tatăl său a putut fi prezent când el a marcat acest gol. Sper să marcheze la fel şi în retur. Suporterii au fost extraodinari, dar nu mă aşteptam la altceva din partea lor. Avem cea mai tare galerie din ţară, le-am spus şi jucătorilor că atâta timp cât avem o astfel de galerie trebuie să dăm totul pe teren, să-i facem fericiţi. Acum cred că teama redebutului în cupele europene după foarte mulţi ani a trecut şi sper ca jucătorii să înţeleagă că în retur nu avem nimic de pierdut. Trebuie să fim ca în repriza a doua de astăzi, să-i surprindem şi să marcăm un gol sau mai multe".

"Cred că există o realitate a bugetelor, noi suntem realişti, e greu ca o echipă cu un buget de 5-6 milioane să lupte cu una care are un buget de 100 de milioane de euro. Ştiam însă că vom avea şanse dacă vom juca în viteză, pentru că aveam un mic avantaj. Noi aveam două meciuri în picioare în timp ce ei nu au început campionatul. A doua repriză am fost agresivi, am fost primii la minge şi mă bucur că am reuşit să valorificăm acest mic avantaj", a mai spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net