Colţescu i-a luat iubita lui Lung jr.

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sebastian Colţescu (34 ani) a reuşit o adevărată lovitură pe plan sentimental! A cucerit-o pe cea care în urmă cu mai puţin de un an era considerată cea mai frumoasă parteneră de fotbalist de la Craiova. E vorba de Maria Dunăreanu (22 ani), fosta iubită a lui Silviu Lung jr (22 ani).

"E frumoasă, deşteaptă şi respectuoasă, nu ca alte prietene de fotbalişti care sunt tot timpul cu nasul pe sus şi nu ştiu nici măcar să salute atunci când le întâlneşti", a declarat pentru Click! despre Maria Dunăreanu un jucător al Craiovei.

Sebastian şi Maria s-au combinat în urmă cu câteva luni, iar de curând el i-a oferit un inel de logodnă. Cei doi s-au afişat pentru prima oară împreună în seara de 3 iulie, la petrecerea pe care ea a organizat-o cu ocazia zilei sale de naştere.

Silviu Lung jr. şi Maria, pe vremea când erau un cuplu

simeon stalpnicul png

Îndrăgostiţii au făcut numeroase poze şi au lăsat impresia că sunt foarte fericiţi. La eveniment a fost prezent şi atacantul Mihai Dina de la CS Mioveni, a cărui soţie, Andra, este foarte bună prietenă cu Maria.

Logodnica lui Colţescu şi-a făcut apariţia în cercul fotbaliştilor de la Universitatea în urmă cu câţiva ani buni ca iubită a portarului Silviu Lung junior. Cei doi au fost împreună aproximativ patru ani, timp în care s-au despărţit de mai multe ori, se pare, din cauza geloziei lui.

A vrut să se sinucidă

Sebastian nu pare să fi avut prea mult noroc în dragoste. În 2007 el s-a însurat cu femeia alături de care trăia o poveste de dragoste veche de 8 ani.

A divorţat câteva luni mai târziu, iar acest lucru l-a marcat. Ulterior s-a cuplat cu tânără jurnalistă din Bănie, Andreea Vişan, dar nici această relaţie nu a mers. S-a scris chiar că ar fi vrut să se sinucidă în momentul în care ea l-ar fi ameninţat cu despărţirea.

De opt ani arbitru A

Colţescu a fost promovat în lotul A al arbitrilor în anul 2003. În 2006 a fost înscris pe lista FIFA şi a condus o serie de meciuri din Cupa UEFA Intertoto şi Cupa UEFA. În 2007 a fost exclus de pe lista FIFA şi retrogradat în Liga a II-a în România. A reuşit să revină în lotul A la finalul anului 2008.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net