Click! i-a salvat cariera lui Claudiu Keşeru

Ultima actualizare:

    Claudiu Keşeru traversează cea mai bună perioadă a cariereiFoto: David Muntean
Claudiu Keşeru traversează cea mai bună perioadă a cariereiFoto: David Muntean

Keşeru e cel mai în formă atacant român. ”Vârful” Stelei a marcat 30 de goluri în toate competiţiile în acest sezon, ultimele două chiar la naţională, cu Danemarca. Explicaţia momentului fabulos traversat de Keşeru e simplă: şi-a schimbat complet stilul de viaţă, după evenimentul din luna mai. Atunci, fotoreporterii Click! l-au surprins cu amanta.

România-Danemarca, 2-0. Eroul jocului a fost stelistul Keşeru, autorul ambelor goluri, lăudat de toată lumea după joc, inclusiv de căpitanul Raţ, care i-a prezis un transfer. ”A dovedit şi la Seaua şi la naţională că e un adevărat golgheter. Mi-e greu să cred că va mai rămâne în România mult timp. De altfel, sper să nu o facă”, a spus Raţ, imediat după meci.

Keşeru a venit la Steaua la îndemnul lui Mihai Stoica, omul care a insistat cel mai mult ca atacantul să lase Franţa şi să revină în Liga 1. N-a avut o primă parte a anului fabuloasă, însă la un moment dat, s-a produs schimbarea. Iar diferenţa în atitudine a venit de la un lucru petrecut în viaţa personală. În luna mai, fotoreporterii Click! l-au surprins în ipostaze tandre în public cu o femeie, alta decât soţia Laura.

Au fost câteva zile extrem de neplăcute pentru fotbalist. I-a promis însă nevestei că nu va mai călca strâmb şi a jurat că se va schimba. Aşa că s-a dedicat sută la sută familei şi carierei. Explozia lui Keşeru s-a produs de la începutul sezonului, Claudiu marcând 30 de goluri în toate competiţiile în care a evoluat echipa sa: campionat, Cupa Ligii, preliminariile Ligii Campionilor, Europa League şi la naţională.

A luat mingea acasă


    Foto: David Muntean
Foto: David Muntean

Keşeru a fost declarat cel mai bun om al meciului România-Danemarca şi, drept răsplată, fotbalistul a dorit să păstreze ca amintire mingea cu care s-a jucat partida. ”Nu m-am gândit niciodată că voi reuşi să marchez de două ori pentru echipa naţională într-un sigur meci. Am un sentiment de nedescris. O bucurie enormă”, a mărturisit atacantul Stelei.

Reuşitele lui Claudiu

- 12 goluri în Liga I

- 5 goluri în cupele europene

- 2 goluri în Cupa Ligii

- 8 goluri în amicale

- 3 goluri la naţională

L-am pozat iubindu-se cu amanta

Sfârşitul lunii mai a fost unul de coşmar pentru golgheterul României.  Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Keşeru alături de amantă, în maşina ei, în zona Camerei de Comerţ din Bucureşti. Şi nu stăteau la poveşti, ci trecuseră la fapte, cei doi având gesturi evidente în acest sens. A urmat o perioadă în care Claudiu a fost ”mieluşel”, încercând să o îmbuzeze pe soţia Laura, care, în cele din urmă l-a iertat. Amanta însă a avut probleme mai mari, soţul ei divorţând după apariţia pozelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net