Ciprian Marica, manager sportiv recunoscut de UEFA şi Universitatea din St.Gallen

Ultima actualizare:

    Marica şi profesorul său
Marica şi profesorul său

Fostul internaţional Ciprian Marica a absolvit cursurile de management sportiv organizate de UEFA în colaborare cu Universitatea de profil din St Gallen.

Marica a participat la acest proiect ca reprezentant al clubului Schalke 04, iar printre personalităţile prezente la ceremonie s-au numărat preşedintele federaţiei germane de fotbal şi fostul mare fotbalist Lothar Matthaus. Diplomele de absolvire şi certificatul de studii avansate în management sportiv au fost acordate de cel care a condus acest proiect, profesorul Andreas Herrmann. 

În primavară, Ciprian Marica a absolvit şi cursurile de management sportiv organizate la Madrid de UEFA şi federaţia spaniolă de fotbal. 

Ciprian Marica a jucat la naţională în perioada 2003-2014, evoluând în 69 de meciuri şi înscriind 25 de goluri, iar la nivel de cluburi a câştigat titlul în România în 2002 şi 2004 şi Cupa României în 2003 cu Dinamo, campionatul Ucrainei în 2005 şi 2006, Cupa Ucrainei în 2004 şi Supercupa Ucrainei în 2005 cu Şahtior Doneţk şi Cupa Ligii cu Steaua în 2016.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net