Chivu şi-a scos soţia la masă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cristi Chivu poate călca iar cu piciorul stâng, după ce la jocul cu Napoli, de sâmbătă, a ieşit accidentat, având glezna luxată.

Fundaşul român a profitat de faptul că Ranieri le-a dat două zile liber jucătorilor după eşecul cu Napoli, scor 0-3, şi a dat o fugă în ţară. Ieri, fotbalistul lui Inter Milano a luat masa la un restaurant de fiţe din Herăstrău, alături de soţia lui, Adelina, dar şi de Bogdan Stelea.

Chivu s-a arătat destul de iritat de faptul că a fost fotografiat la intrarea în restaurant şi a afişat o mină de om supărat.

Cristi şi Adelina Chivu au petrecut după-amiaza de ieri laun restaurant din Herăstrău

simeon stalpnicul png

Îmbucurător este faptul că fotbalistul nerazzurrilor călca iar cu piciorul stâng. El a ieşit accidentat în minutul 43 al meciului de sâmbătă cu Napoli, după ce glezna stângă i-a cedat. Ziarele din Italia au scris atunci că, la plecarea de la stadion, românul nici nu putea călca cu piciorul stâng.

Oricum, întreruperea campionatului din Italia din cauza meciurilor echipei naţionale îi prinde bine românului, care a jucat accidentat în ultimele patru partide.

El a fost forţat de antrenorii Gasperini şi Ranieri deoarece rezultatele lui Inter, atât în campionat cât şi în Liga Campionilor, erau dezastruoase.

„E adevărat, mă doare glezna, dar nu mă doare de acum, ci de mai mult timp. Acum însă mă doare mai rău", avertizase fundaşul după partida cu ŢSKA Moscova de săptămâna trecută. Nu l-a ascultat nimeni, iar acum riscă să stea pe bară o perioadă îndelungată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net