Cele mai bune glume după ce Moţi a bătut Steaua de unul singur

Ultima actualizare:

    Cosmin Moţi
Cosmin Moţi

Reţelele de socializare au fost invadate de glume la adresa steliştilor. Moţi a intrat în poartă după ce goalkeeperul a fost eliminat, iar românul a făcut minuni: a apărat şuturile lui Pârvulescu şi Râpă. Steaua ratează astfel calificarea în Liga Campionilor.

 - Bulgarii au câştigat pentru că au fost mai cu moţ

 - Cu Moţi nu ai emoţii

 - banc adaptat: Antrenorul lui Ludogoreţ anunţă primul 11 contra Stelei. Nimeni n-are chef, şi la un moment dat "portarul" Moţi:- Băietţ, uite ce zic eu. Joc eu singur contra Stelei, şi voi mergeţi într-un club, ok?Toţi sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul şi ce vad: 1-0 pentru Ludogoret, gol Moţi în minutul 5! Toţi veseli, sting TV-ul şi iar se pun pe băute...La capătul celor 90 de minute pornesc din nou televizorul şi... 1-1. Fuga toţi la stadion şi la vestiare îl găsesc pe Moţi, disperat, cu capul în mâini...- Ce s-a întâmplat, Moţi?- Băieţi, îmi pare sincer rău, am fost eliminat în minutul 6.

 - ULTIMA ORĂ. Guvernul a aprobat, într-o ședința încheiată in urma cu câteva momente, ca noul pod peste Dunăre între România si Bulgaria sa se numească, de astazi, COSMIN MOŢI. Propunerea a fost acceptată, în unanimitate, atât la Sofia, cât şi de UEFA. Vom reveni cu amănunte!

 - Se pare că Meme a fost invitat la un Ice Bucket Challenge în trei ca să se răcorească după seara atât de călduroasă - După eliminarea Stelei în faţa bulgarilor de la Ludogoreţ, milioane de români au realizat că sunt fani Simona Halep de mici

 - Mi-OȚI da unfriend dacă mă bucur?

 - Singura şansă a lui Moţi a fost să plece de la Dinamo. Altfel n-ar fi trăit niciodată plăcerea de a juca în grupele UEFA Champions League

 - Cei de la 3 Sud Est au scos o nouă variantă a melodiei "Emoţii". Acum se numeşte "E...Moţi"

VEZI AICI PARADELE LUI MOŢI

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net