Cel mai bun pariu al zilei

Ultima actualizare:

    Cel mai bun pariu al zilei îi va avea în prim-plan pe torinezul Andreea Pirlo şi pe romanul Francesco TottiFoto: AP
Cel mai bun pariu al zilei îi va avea în prim-plan pe torinezul Andreea Pirlo şi pe romanul Francesco TottiFoto: AP

Deşi lunea nu se mai joacă decât foarte puţine meciuri, etapele epuizându-se de obicei sâmbătă şi duminică, un jucător adevărat poate găsi chiar mai uşor cel mai bun pariu al zilei. De multe ori, tocmai varietatea şi multitudinea babiloniană încurcă în timp ce, liniştit, cu mai puţine opţiuni, alegerea devine în mod ciudat, mai simplă.

Astfel, în prima luni a lui martie, la start de primăvară, "ghiocelul" numit cel mai bun pariu al zilei este din toate punctele de vedere partida dintre primele două clasate în Italia, Juventus şi Roma. Meciul se va disputa pe Stadio Olimpico, din Capitală, şi deşi la prima vedere nu mai pare cu foarte mare miză, o victorie a gazdelor ar relansa lupta la vârf în Serie A.

Torinezii au nouă puncte peste echipa lui Totti, un parcurs ireproşabil, cu o singură înfrângere în 24 de partide, şi aceea suferită anul trecut, pe 29 octombrie , 0-1 la Genoa. Roma pierde şi ea greu, având doar două meciuri cu 0 puncte, dar cele şase egaluri au "omorât-o", punând această barieră între ea şi "Bătrâna Doamnă". Două dintre remize s-au produs chiar în ultimele două etape, 1-1 şi 0-0, cu Verona şi Parma.

Cel mai bun pariu al zilei se bazează pe 88 de goluri marcate de Roma şi Juve

În aceste condiţii, fără prea multe de pierdut, dar cu multe de câştigat, ambele echipe trebuie să atace din primul minut. Cel mai bun pariu al zilei este deci minimum trei goluri înscrise în cele 90 de minute regulamentare. Cu 51 de goluri marcate de Juventus şi 37 de Roma, pronosticul pare destul de sigur, mai ales că ambele apărări au început să cam scârţâie în ultima vreme.

Cota este şi ea foarte atrăgătoare pentru trei goluri marcate în Roma - Juventus, nu mai puţin de 2.10 la casele de cartier şi 2.40 la casele de pariuri online. Asta înseamnă că pentru 100 de lei pariaţi se pot câştigă 210, respectiv 240 de lei în total, incluzând miza. Profitul ar fi de 110, respectiv 140 de lei, doar pentru acest unic meci.

Cel mai bun pariu al zilei poate fi şi Rapid - Viitorul, dar evitaţi-l!

Cel mai bun pariu al zilei poate părea multora, înaintea derby-ului Roma - Juventus, întâlnirea dintre Rapid şi Viitorul, cu giuleştenii câştigători detaşaţi, la o cotă destul de bună, 1,75. Asta mai ales după victoria bombă a feroviarilor în Ghencea. Contra-argumentul nostru este însă acela că doar cu o floare nu se face primăvară şi ar fi inteligent să se mai aştepte cu Rapid, pentru a se vedea dacă mercenarii aduşi din străinătate sunt chiar buni, sau doar un foc de paie.

Istoria recentă a Rapidului arată clar cum după un meci foarte bun al vişiniilor, în Giuleşti a urmat o gafă de proporţii şi e bine să-ţi protejezi banii. La fel e cazul şi pentru Celta Vigo - Elche, meci din Primera Division atractiv, dar foarte complicat, cu galicienii favoriţi, deşi fără emoţii în clasament, şi cu oaspeţii implicaţi în zona fierbinte a retrogradării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net