Cadou de ziua lui Torje: un Mercedes!

Ultima actualizare:

    Gabi Torje
Gabi Torje

Gabi Torje îşi va sărbători ziua de naştere alături de mama sa, Silvia, şi sora, Teodora, iar după partida de vineri cu AS Roma, le va oferi colegilor câte un pahar de şampanie.

Transferat în vară de la Dinamo la Udinese, timişoreanul a impresionat la început şi chiar dacă nu a reuşit să înscrie până acum i-a oferit multe pase de gol veteranului Antonio Di Natale. Ieri, după antrenamente, Torje a primit vizita mamei şi a surorii sale iar la sfârşitul săptămânii la Udine va sosi şi impresarul său, Cristea Opria.

Acesta i-a pregătit un cadou special cu ocazia celor 22 de ani împliniţi, număr norocos pentru fotbalistul născut pe 22 noiembrie, acesta fiind şi motivul pentru care la Dinamo a ales să-l poarte pe tricoul de joc.

Şi la Udinese a vrut să aibă echipamentul imprimat cu "22" dar s-a mulţumit cu "25" după ce Wahlid i-a "furat" cifra "talisman".

"Am vorbit la telefon cu el, l-am felicitat, iar la sfârşitul săptămânii o să ajung şi eu la Gabi, să-i spun personal <<La mulţi ani!>>. I-am trimis un cadou special", ne-a spus Opria.

Darul său este unul costisitor: un Mercedes CLS 4x4 care costă aproape 100.000 de euro, preţ ce include dotări de lux şi taxe. Maşina va intra în posesia lui Torje cel târziu astăzi, iar românul se poate lăuda deja cu-n adevărat parc auto.

simeon stalpnicul png

Acum conduce tot un Mercedes, cu elementele de caroserie suflate cu aur, de asemenea cadou din partea agentului său, iar, prin contract, la acţiunile lui Udinese e obligat să conducă un autoturism Dacia, producătorul de la Mioveni fiind unul dintre sponsorii clubului din Serie A.

Torje poate folosi noua limuzină atunci când vine în România, el parcurgând de câteva ori distanţa dintre Udine şi Timişoara la volanul maşinii, atunci când nu a găsit o cursă aeriană conformă programului său. Ieri, şi foştii săi colegi de la Dinamo l-au felicitat pe mijlocaş, telefonic sau prin intermediul reţelelor de socializare.

Mergea cu un CLS placat cu aur

În România, când juca la Dinamo, Gabi Torje se plimba cu un model mai vechi de Mercedes CLS. Maşina, primită tot de la impresarul lui, era placată cu aur, în jurul gratiilor de la radiator, la jante, precum şi la mânerele de la portiere.

Astfel, preţul bolidului de 50.000 de euro a fost ridicat la aproximativ 100.000 de euro.

Răsfăţat cu ciorbă de văcuţă şi tort

Cu ocazia aniversării, mama sa, Silvia, i-a gătit lui Gabi mâncăruri tradiţionale româneşti, printre care şi ciorbă de văcuţă, dar i-a preparat şi un tort.

Periodic, ea ajunge la Udine pentru a fi alături de fiul ei, iar atunci când nu are familia lângă el, Torje îşi petrece timpul liber alături de un prieten vechi din Timişoara, stabilit în Italia, dar şi de bucătarul clubului, de asemenea de naţionalitate română.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net