Budescu l-a umilit pe Becali. Vezi ce i-a făcut fotbalistul!

Ultima actualizare:

    Fotbalistul s-a folosit de patronul Stelei într-un mod josnicFoto Click!
Fotbalistul s-a folosit de patronul Stelei într-un mod josnicFoto Click!

Constantin Budescu a fost aproape de a semna cu Steaua, dar totul s-a sucit într-un singur moment. Jucătorul a semnat până la urmă cu Astra, iar patronul vicecampioanei a luat foc.

Becali l-a acuzat pe Budescu că a fost lipsit de caracter şi că a folosit negocierile cu el pentru a obţine ce voia de fapt de la bun început să primească de la giurgiuveni. "Să vă spun ce s-a întâmplat, aşa ceva nu mi s-a întâmplat toată viaţa. Vineri am vorbit cu el, era ceasul 22-23. Mi-a zis că dacă îi satisfac pretenţiile despre care s-a scris - 20.000 de euro pe lună - şi o primă de instalare de 200.000 de euro- vine. "Bine, mă, îţi dau!". I-am trimis contractul, l-am chemat pe Vali la 12 noaptea de acasă, a lucrat săracul până la 4 dimineaţa la contract. A mai vrut o primă suplimentară la Liga Campionilor sau Europa League. I-am pus-o şi pe aia în contract. Avea avion la 5 dimineaţa, trebuia să plece. S-a sucit, că trebuie să mai vorbească cu familia. El avea nevoie de contract să îl arate celor de la Astra. Să îi dea Dumnezeu sănătate, dar putea să îmi spună: "nea Gigi, fă-mi un contract ca să supralicitez cu Astra". Îi făceam, pe cuvânt. Acum, la revedere, nu poţi să faci fotbal cu asemenea caractere, nu mă mai interesează", a spus Becali, care a dezvăluit apoi şi condiţiile financiare în care ar fi venit Budescu la Steaua.

"Nu-mi place să mă supăr pe jucători, dar a plecat Vali de lângă nevastă, din pat, la 12 noaptea. În 4 ani ar fi luat 500.000 de euro și cu încă 250.000, 1.500.000, plus 1.900.000 dacă ne calificăm în Europa League. Cu taxe, Budescu mă costa 3.200.000 de euro. El lua cam 1.900.000 de euro în 4 ani. Eu am înțeles că semnează cu Astra pe 6 luni. A zis că nu se mai întâlnește cu situația asta, să fie liber, și vrea bani mai mulți. Să-i dea investitorii lui Pițurcă și Lăcătuș 3.200.000 de euro. Așa ceva nu face nimeni! Mi-a plăcut, e jucător valoros, de aia am făcut și efortul asta. Îmi pare rău că nu s-a realizat. Nu sunt supărat pe Budescu, să-i dea Dumnezeu sănătate!", a precizat Becali. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net