Bale, cel mai scump "diavol" din istorie?

Ultima actualizare:

    Gareth Bale este cel  mai scump transfer  din istorie, dar la  Real Madrid nu a  rupt gura târgului  cu prestaţiile saleFOTO: AP
Gareth Bale este cel mai scump transfer din istorie, dar la Real Madrid nu a rupt gura târgului cu prestaţiile saleFOTO: AP

Gareth Bale nu vrea să plece de la Real Madrid, deşi Manchester United a pus pe masă 120 de milioane de euro. Dacă afacerea se va face, galezul va reprezenta cel mai scump transfer din istorie, tot el deţinând şi recordul actual.

Managerul “Diavolilor”, Louis Van Gaal, îl vrea neapărat pe Bale în echipa sa, iar conducătorii au trecut la negocieri. Prima ofertă a fost de o sută de milioane de euro, adică suma plătită de spanioli celor de la Tottenham în 2013 pentru Gareth şi care reprezintă şi acum cea mai scumpă achiziţie din istorie a unui fotbalist. Preşedintele ibericilor, Florentino Perez, nu a fost de acord, iar “diavolii” au plusat. Au ajuns la 120 de milioane de euro, dar au primit acelaşi răspuns. Din câte se pare, Bale nu e tentat să revină în Anglia. De partea cealaltă, propunerile celor de la Manchester United pot face parte dintr-o strategie: îi agasează pe spanioli în speranţa că şi aceştia vor creşte oferta pentru portarul De Gea. “Galacticii” îl vor pe goalkeeperul “diavolilor”, dar nu plătesc cele 50 de milioane, atât cât speră britanicii.

Ce poţi face cu 120 de milioane de euro

Suma transferului este una exorbitantă, ce asigură un trai fără griji oricui. Pentru un român o asemenea avere, 120 de milioane de euro, se poate “traduce” prin: cumpărarea a 16.925 de autoturisme Dacia Logan, achiziţionarea a 1.846 de apartamente cu trei camere într-o zonă bună a Bucureştiului sau efectuarea celei mai scumpe vacanţe din lume de 103 ori, pachetul turistic costând 1.162.000 de euro. Excentricii pot, cu cei 120 de milioane de euro, să călătorească de şase ori în spaţiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net