Armata a cerut FRF şi LPF ca echipa lui Becali să nu mai folosească brandul Steaua

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

CSA Steaua Bucureşti a trimis către Federaţia Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal, Registrul Comerţului şi către preşedintele FC Steaua, Valeriu Argăseală, o notificare prin care solicită ca formaţia condusă de Gigi Becali să respecte decizia Curţii de Apel de a nu mai folosi semnele Steaua şi Steaua Bucureşti.

În notificare se cere un răspuns scris din partea celor trei instituţii, dar şi a clubului condus de Becali:

"Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti (Unitatea Militară 02301 Bucureşti) cu sediul în Bulevardul Ghencea nr, 35, sector 6, având în vedere decizia nr. 989A-21.12.2016, definitivă şi executorie,

Vă înaintăm certificatul de grefă, eliberat în dosarul nr 3170/3/2015, aflat pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, secţia a IV-a civilă, prin care se certifică, conform minutei: <...Admiterea apelului formulat de Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti. Admite în parte acţiunea. Interzice pârâtei SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA să folosească fără consimţământul reclamantei semnele Steaua, Steaua Bucureşti sau a unor semne similare, în activitatea comercială, inclusiv în cuprinsul denumirii comerciale şi în special în competiţiile sportive, pe documente, pe bilete de acces, pentru publicitate sub orice formă, în înscrierile în asociaţiile şi federaţiile sportive. Obligă ONRC la efectuarea radierii elementelor Steaua Bucureşti din cuprinsul denumirii comerciale a pârâtei SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA...>.

În raport de această situaţie, vă notificăm să luaţi act de soluţia instanţei şi să dispuneţi, în termen legal, conform obligaţiilor ce vă revin, măsurile legale de asigurare a aplicării deciziei nr 989A-21.12.2016.

Totodată, vă rugăm să ne informaţi cu privire la măsurile pe care le-aţi adoptat faţă de situaţia juridică mai sus menţionată".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net