Arbitrul Viktor Kassai a făcut praf meciul Real - Bayern! Ungurul i-a "calificat" pe spanioli!

Ultima actualizare:

    Arbitrul Viktor Kassai a trebuit să dea socoteală jucătorilor lui Bayern Munchen
Arbitrul Viktor Kassai a trebuit să dea socoteală jucătorilor lui Bayern Munchen

Brigada condusă de Viktor Kassai a comis greşeli pe bandă rulantă. A eliminat un jucător al lui Bayern şi a validat două goluri ale lui Real, deşi exista o poziţie clară de ofsaid.

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 după prelungiri, pe Bayern Munchen, dar arbitrul Kassai a fost în centrul atenţiei.

Mai întâi, chilianul Vidal a fost iertat de al doilea „galben“ în minutul 48. Apoi, Bayern a obţinut un penalty, după ce Casemiro l-a faultat în careu pe Robben. Kassai a acordat corect lovitură de pedeapsă, însă nu i-a acordat şi al doilea galben brazilianului. A fost, totuşi, o mică eroare a centralului pe lângă ce avea să urmeze, mai ales că faultul lui Casemiro n-a fost unul violent.

La 1-2, arbitrul Viktor Kassai a revenit în centrul atenţiei cu gafele sale succesive. Mai întâi, ungurul de 41 de ani l-a iertat, iarăşi, de eliminare pe Casemiro pentru un al doilea galben! Ca şi cum n-ar fi fost de ajuns, aproape imediat, l-a trimis la cabine pe Vidal pentru un fault la Asensio care a fost orice, numai fault nu (84).

Meciul a fost complet distrus în prima repriză a prelungirilor, atunci când tuşierul n-a văzut cum Cristiano Ronaldo a marcat dintr-o poziţie uriaşă de ofsaid, după pasa lui Sergio Ramos (104).

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net