Andone sau Ronaldo?

Ultima actualizare:

    Românul Florin Andone are 5 goluri în Primera Division
Românul Florin Andone are 5 goluri în Primera Division

Florin Andone este cel mai în vogă român de peste hotare, atacantul marcând pentru Deportivo La Coruna cinci goluri în ultimele patru partide. Acest record poate fi întrecut azi, la Madrid, dar în faţă va fi Realul lui Cristiano Ronaldo, şi el primul marcator al lui Zidane.

Diferenţa dintre Andone şi Ronaldo e de cinci goluri, CR7 marcând de două ori mai mult decât Florin, adică 10 reuşite fiind trecute în contul lui până acum. Lusitanul e golgheterul campionatului, cu un gol peste Messi, Suarez, şi Iago Aspas, de la Celta.


    Cristiano Ronaldo a marcat de zece ori pentru Real în acest sezon
Cristiano Ronaldo a marcat de zece ori pentru Real în acest sezon

Internaţionalul nostru e pe cinci în acest clasament, la egalitate cu Aduriz, de la Bilbao, Rafinha, de la Barcelona, Boateng, de la Las Palmas, Cop, de la Gijon, şi Gareth Bale, de la Real Madrid. Astfel, întrebarea care se pune este care dintre cei doi golgheteri va lovi azi decisiv? Realul e favorită clar pe teren propriu, dar poate fi obosită după jocul greu cu Borussia Dortmund, din Liga Campionilor. Pentru Andone e însă o provocare imensă să demonstreze într-un templu al fotbalului că golurile din ultima lună n-au fost doar un foc de paie, ci sunt rodul muncii şi valorii sale. Prima şi singura dată când a jucat împotriva Realului, în urmă cu două sezoane, la Cordoba, n-a ieşit însă bine, trupa „blanco” câştigând cu 2-1, iar Andone rămânând fără realizări notabile. Andone şi Deportivo se vor lupta însă şi cu blestemul de 12 ani, galicienii învingând ultima dată pe Bernabeu în 2004, prin golul lui Albert Luque. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net