«Amantul» Prodancăi, divorţat în secret? Dan Alexa şi Izabela s-ar fi despărţit toamna trecută, la notar

Ultima actualizare:

    Anamaria Prodan (44 de ani) îşi declară dragostea pentru Reghe cu fiecare ocazie
Anamaria Prodan (44 de ani) îşi declară dragostea pentru Reghe cu fiecare ocazie

Scandalul începutului de an în fotbalul românesc nu a avut legătură cu decizii ale arbitrilor, transferuri încurcate sau certuri între conducători, ci este mai degrabă unul cu iz sexual. Actorii principali: Anamaria Prodan, antrenorul Dan Alexa şi Ionel Ganea, cel care a sugerat că sexy-impresara şi tehnicianul Concordiei ar fi amanţi. Ambii căsătoriţi, au recunoscut faptul că sunt prieteni, dar atât. Totuşi sunt zvonuri potrivit cărora Alexa ar fi renunţat la soţie în toamna anului trecut.

”Cu antrenorul de la Chiajna impresarul anului are o relaţie mai deosebită, mai intimă, înţelegeţi?”. Acestea au fost cuvintele lui Ionel Ganea, afirmaţie care a pus pe jar lumea fotbalului românesc.  Pentru unii nu au fost dezvăluiri de senzaţie, pentru că, pe la colţuri, s-au mai auzit astfel de bârfe legate de prietenia mult prea apropiată a Anamariei Prodan cu antrenorul Dan Alexa. Ambii au negat, spunând că sunt doar amici şi au o legătură profesională, pentru că Anamaria l-a dus pe Alexa la majoritatea echipelor.

simeon stalpnicul png

Zvonuri sunt multe pe această temă şi, dacă e să le dăm crezare, ajungem într-un punct fierbinte: anume că antrenorul Concordiei s-ar fi separat, la notar, de soţia Izabela, femeia cu care a fost căsătorit aproape 13 ani. Cei doi s-au întâlnit când Alexa era un puşti, avea 16 ani şi era în cantonament la Herculane, la hotelul la care viitoarea soacră era contabilă. Izabela îşi vizita des mama şi aşa s-au cunoscut. Au fost prieteni câţiva ani, apoi au făcut pasul cel mare. Dan (37 de ani) şi Izabela (35 de ani) au două fete. Casiana, 10 ani, şi Antonia, 5 ani.


    Dan Alexa (37 de ani) este noul antrenor al Concordiei Chiajna
Dan Alexa (37 de ani) este noul antrenor al Concordiei Chiajna

Căsnicia lor nu a fost una fără probleme, pentru că, de-a lungul timpului, au apărut multe articole despre iminentul divorţ. În 2007, se spunea că Izabela va renunţa la mariaj pentru că şi-ar fi prins soţul înşelând-o la o petrecere cu una dintre cele mai bune prietene ale ei. Trei ani mai târziu, au apărut din nou imformaţii despre presupuse infidelităţi ale lui Alexa. Atunci, în viaţa fostului fotbalist de la Rapid ar fi intrat o puştoaică cu care el ar fi avut relaţii sexuale, aventura ajungând, în cele din urmă, la urechile soţiei. Până anul trecut, aceasta a rezistat, însă se pare că posibila relaţie a lui Dan cu Anamaria ar fi pus capac şi femeia a decis să renunţe la căsnicie.

Ganea spera la postul lui Alexa


    Ionel Ganea
Ionel Ganea

Ionel Ganea a aprins fitilul scandalului începutului de an. El a fost extrem de supărat că nu s-a înţeles cu oficialii de la Concordia să preia echipa, în locul lui fiind ales Dan Alexa, tehnician impresariat de Anamaria Prodan, o bună prietenă a primarului din Chiajna, cel care taie şi spânzură la echipă. Ganea, fost fotbalist cu 45 de meciuri la naţională şi 19 goluri marcate, n-a rupt gura târgului ca antrenor, ultima dată fiind pe banca celor de la Voluntari, club la care a fost dus chiar de Anamaria Prodan.

«Suntem doar prieteni»

Click! a discutat cu părţile implicate în scandal, însă atât Alexa, cât şi Prodanca au negat afirmaţiile lui Ganea. ” Nu cred că Ionel Ganea a spus aşa ceva. Pe Dan Alexa îl reprezint de un an şi l-am asistat la câteva contracte. El ne este un foarte bun prieten de familie şi un om incredibil”,a  spus Anamaria pentru Click!, iar Dan Alexa a punctat pentru gsp.ro: “Eu şi Reghe suntem prieteni. Nu avem timp să aplecăm urechea la Ganea. El s-a plictisit acasă, noi ne-am plictisit de antrenat. Când frustrarea dă pe afară, e greu să o mai bagi înapoi şi te faci de râs, aşa cum se face Ganea. Anamaria Prodan este managerul meu şi prietena mea. Este omul cu care mă sfătuiesc zi de zi, omul care îmi veghează cariera”.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net