Am scăpat! UEFA a amendat FRF şi a închis un sector al Arenei Naţionale

Ultima actualizare:

    Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a atras un nou sponsorFot: Mediafax
Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a atras un nou sponsorFot: Mediafax

Corpul de Disciplină, Etică şi Control al UEFA a amendat cu suma de 32.000 de euro Federaţia Română de Fotbal şi a decis ca următorul meci al tricolorilor, cel cu Irlanda de Nord, să se dispute fără spectatori în sectorul 122 al Arenei Naţionale, în urma incidentelor de la partida România - Ungaria.

"Forul continental a anunțat astăzi sancțiunile pe care Federația Română de Fotbal trebuie să le suporte ca urmare a evenimentelor de la partida România - Ungaria 1-1, din 11 octombrie, meci contând pentru preliminariile Euro 2016. Federația Română de Fotbal a fost sancționată cu suma de 32.000 de euro. În același timp, UEFA a dispus ca sectorul 122 să fie închis la următorul joc din calificările Campionatul European din Franța, cel cu Irlanda de Nord, din data de 14 noiembrie 2014", a anunţat site-ul FRF.

UEFA a deschis o procedură disciplinară după meciul România - Ungaria, disputat, la 11 octombrie, în preliminariile Euro-2016, românii fiind cercetaţi pentru incidentele din tribune, iar maghiarii pentru rasism.

"O procedură disciplinară a fost deschisă după meciul din Grupa F, dintre România şi Ungaria (1-1), din 11 octombrie, de la Bucureşti. România: incidente între suporteri (articolul 16 (2) (h) din Regulamentul Disciplinar al UEFA); aprinderea şi aruncarea de torţe şi petarde (articolul 16 (2) (b) & (c)); folosirea de lasere (articolul 16 (2) (d), conduită inadecvată a echipei (peste cinci cartonaşe galbene) (articolul (15) (4))", anunţa UEFA, la 15 octombrie.

România va întâlni, la 14 noiembrie, reprezenativa Irlandei de Nord, în etapa a patra a Grupei F a preliminariilor Euro-2016.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net