Ajax nu renunţă la luptă în Olanda

Ultima actualizare:

    PSV are 7 puncte avans în Eredivisie, dar trupa din Amsterdam speră la o minune care ar da peste cap toate calculele pariorilor foto: EPA
PSV are 7 puncte avans în Eredivisie, dar trupa din Amsterdam speră la o minune care ar da peste cap toate calculele pariorilor foto: EPA

Superbet vă oferă în sistem live stream unul dintre cele mai spectaculoase campionate de pe continent, cel al Olandei. Jucătorii caută des această ligă pentru cotelele bune la goluri marcate şi datorită faptului că favoriţii gafează rar. Iar intermediara de azi se anunţă la fel, cu Ajax şi PSV sigure de victorie.


    Rubrică sponsorizată de SuperbetFoto Click!
Rubrică sponsorizată de SuperbetFoto Click!

Liderul din Eredivisie primeşte vizita celor de la Excelsior, locul 11, şi o victorie a gazdelor are o cotă de 1,12. Desigur, luată singură, aceasta nu aduce nimănui vreun mare profit, doar dacă nu cumva intenţionaţi să mizaţi o sumă cu multe zerouri. Dacă la acest 1 asociem şi un ninimum de goluri marcate, atunci lucrurile se schimbă. 1&3+, sau pentru curajoşi 1&4+, au cote foarte atractive, de 1.39, respectiv 1.90. La fel şi Ajax Amasterdam, care pentru o victorie simplă la Roda are o cotă de 1.18, dar pentru victorie şi minimum 3 goluri marcate cota creşte la 1,47, iar pentru un success cu minimum patru goluri marcate în meci sare chiar de 2. S-ar putea spune că e mult hazard în anticiparea de goluri multe la aceste două meciuri, dar liniile de clasament nu mint. PSV are 57 de goluri marcate şi 22 primite, ceea ce înseamnă o medie de aproape 4 goluri pe meci, la fel ca şi Ajax, care are 59 de goluri marcate şi 18 primite. Alt meci atractiv în Olanda este azi Utrecht – Sparta Roterdam, gazdele căutând prima victorie după şapte meciuri cu o cotă cadou oferită de Superbet: 1.53, mare având în vedere că se întâlnesc locul 7 şi lanterna roşie. De asemenea, ambele marchează în Twente  - Alkmaar, două echipe mari, dar cu obiective diferite în acest sezon, a primit o cotă de 1.50, aparent foarte realizabilă. Feyenoord – Groningen, la o cotă de 1.25 pentru o victorie a gazdelor, pare ultimul meci din Eredivisie pariabil nedigerat, restul fiind confruntări foarte echilibrate, cu final greu de anticipat.  

*Cotele mai pot creşte până la startul jocului. Pentru a profita de pariuri unice pe piaţă la cote mărite intră pe superbet.ro la secţiunea Pariuri Speciale care se afişează în ziua meciului!

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net