Adrian Mutu s-ar duce şi pe jos la Fiorentina

Ultima actualizare:

    Mutu încă mai  tânjeşte după  perioada petrecută  la Fiorentina
Mutu încă mai tânjeşte după perioada petrecută la Fiorentina

Atacantul ar fi trebuit să activeze acum pentru indienii de la Pune City, dar nu a semnat încă înţelegerea şi campionatul a început fără el. Ajuns la 35 de ani, el ar mai vrea o şansă în Serie A.

La finalul lui septembrie, Mutu s-a despărţit de Petrolul, intenţia sa fiind de a prinde contractul bănos din India, acolo unde în trei luni ar fi luat 500.000 de euro. Dar, deocamdată nu s-a parafat acordul cu Pune City, deşi jucătorul are viza în buzunar. Planul era ca de la “Bollywood” să ajungă la Fiorentina, club ce deţine 15 la sută din acţiunile echipei indiene. Dar “Briliantul” ar vrea să treacă direct în Serie A, mai ales că e liber de contract.

“Am 35 de ani şi în iarnă fac 36, aşa că nu pot să spun că vin să dau o mână de ajutor. Depinde doar de antrenorul Montella… Aş veni la Fiorentina pentru a juca cu inima, pentru tot ce mă leagă de acest club, aici am cele mai frumoase amintiri, iar Florenţa e a doua mea casă. Sunt disponibil să vin cu toată dragostea”, a făcut românul “declaraţii de iubire” pentru presa italiană.

Şefii nu i-au dat încă un răspuns, fiindcă vor să afle exact când poate fi apt de joc atacantul Giuseppe Rossi, cel pe care românul ar urma să-l înlocuiască în ofensivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net