Adrian Mutu îşi ia iubita în India

Ultima actualizare:

    Adi Mutu  e nedezlipit de  iubita lui, Sandra FOTO: Arhivă personală
Adi Mutu e nedezlipit de iubita lui, Sandra FOTO: Arhivă personală

Adrian Mutu este tot numai un zâmbet. După ce şi-a pus la punct viaţa privată făcând publică relaţia cu Sandra, „Briliantul” este gata pentru o nouă aventură fotbalistică. Merge în India să dea multe goluri, însoţit de viitoarea soţie.

Mutu a creeat isterie în India după ce a fost prezentat fanilor şi jurnaliştilor prin Skype. Fotbalistul va juca următoarele patru luni pentru FC Prune, echipă care-i plăteşte salariul lui Mutu încă de anul trecut, pe când actele au fost înregistrate după perioada de transferuri.

„Nu am fost niciodată în India, abia aştept să văd ţara cu populaţia cea mai numeroasă. Am vorbit o oră prin Skype, am dat interviuri presei de la acolo, am vorbit cu fanii, deja am răguşit. Patronii m-au plătit o jumătate de an, fără să joc, fără să mă plătească şi fără să mă cunoască”, a povestit Mutu pentru site-ul vendete.ro.

Pentru Mutu curge numai lapte şi miere, trăieşte parcă într-un film cu prinţi şi prinţese, după cum spun prietenii. Viaţa i s-a schimbat în bine, visează să dea goluri multe şi să-şi relanseze cariera ajutat de iubită. „Sandra va merge cu mine şi va sta patru luni, cât mai am eu de jucat. Voi fi singur doar în cantonament”, povesteşte „Briliantul”, care declară că încă nu s-a căsătorit, dar Sandra este femeia alături de care viaţa este mult mai frumoasă şi liniştită. În India îl aşteaptă un apartament luxos pus la dispoziţie de conducerea clubului şi o maşină de fiţe. 

“Briliantul” nu a uitat de copii, vorbeşte prin Skype zi de zi cu fetele sale şi le vizitează ori de câte ori are ocazia. Le dă sfaturi şi povestesc ore în şir ca de la tată la fiică. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net