În 2011 Oţelul jucau în Ligă, acum fotbaliştii împart doi crenvurşti

Ultima actualizare:

    În sezonul trecut,  Cernat şi comp.  au reuşit să decidă  echipa campioanăfoto: Mediafax
În sezonul trecut, Cernat şi comp. au reuşit să decidă echipa campioanăfoto: Mediafax

Oţelul Galaţi se află într-o situaţie extrem de grea. Cristi Munteanu, managerul clubului, spune că este o chestiune de zile până când clubul va intra în faliment. Lipsa banilor a provocat neajunsuri uluitoare în cadrul echipei, care în sezonul 2011-2012 a reprezentat România în Liga Campionilor.

În urmă cu patru ani, gălăţenii rescriau istoria clubului de la Dunăre. Câştigau titlul în Liga 1 şi dădeau piept cu Manchester, Basel şi Benfica la masa bogaţilor, în Liga Campioilor. Acele vremuri pari amintiri vechi de sute de ani, dacă privim unde a ajuns acum clubul gălăţean. Oţelul este în liga a doua, însă nu va rămâne acolo pentru mult timp. Cel puţin asta susţine Cristi Munteanu, managerul clubului, care prevede un viitor extrem de sumbru.

“N-am fost un laş, să plec la greu, dar acum am rămas singur, fără soluţii. Anunţul desfiinţării este iminent. Aceasta este situaţia, am încercat tot posibilul. Dacă aveam eu disponibilul, poate că aduceam de-acasă. Costurile sunt mari, ni se taie apa, ni se taie curentul, jucătorii sunt neplătiţi”, a comentat fostul portar în ziarul “Viaţa Liberă”. 

Mergând mai departe, Munteanu a povestit lucruri poate de neimaginat: “Fotbaliştii vin pe banii lor la antrenament. În acest moment de la club nu oferim decât echipament curat şi doar o masă, două, pe săptămână. Sunt jucători care nu sunt din Galaţi şi se află în situaţia de a-şi cumpăra trei crenvurşti să-i mănânce doi inşi. Este ruşinos”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net