m.click.ro

top sombra

EXCLUSIV! Bute s-a mutat cu chirie la Miami!

Singurul român deţinător al titlului de campion mondial la box profesionist a lăsat Canada pentru SUA

Lucian Bute

Lucian Bute

Lucian Bute a intrat pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru meciul cu Librado Andrade, mexicanul pe care îl va reîntâlni pe 28 noiembrie, la Quebec, când e obligat să îşi apere titlul mondial la categoria super-mijlocie, versiunea IBF.

Lucian Bute a decis să schimbe reţeta. După şase ani petrecuţi în Canada, ţară care l-a adoptat, românul pregăteşte un meci în afara graniţelor acestei ţări.

Pentru două luni, el s-a mutat în SUA, mai precis la Miami, unde intensifică pregătirile pentru partida cu Andrade.

"Am vrut să mă rup puţin de Montreal şi de tot ce e acolo. Simţeam nevoia de linişte, ca să mă pot concentra. Mă aşteaptă cel mai dificil meci din carieră şi trebuie să îl pregătesc în cel mai mic amănunt", ne-a declarat Bute.

El a închiriat o casă cu patru camere, unde stă împreună cu preparatorul Stephane Larouche şi cu psihologul clubului Interbox, pentru care plăteşte 7.000 $ lunar.

"Fac două antrenamente zilnic, şase zile, doar duminica e liber. Am fost şi la plajă, am mers şi prin oraş, pentru că nu mai fusesem niciodată la Miami. E frumos, dar nu îmi arde de distracţie", a mai spus Bute, care are un sparring-partner puternic, americanul Glen Johnson, care pe 7 noiembrie va boxa şi el pentru titlu, din postura de challenger, la o categorie puţin mai mare.

Bute, 24 meciuri la profesionişti, poreclit peste Ocean "Mister KO", datorită celor 19 de victorii obţinute înainte de limită, plăteşte din propriul buzunar cheltuielile cantonamentului în SUA pentru tot staff-ul.

Totul îl costă câteva zeci de mii de dolari, bani pe care şi-i va recupera din bursa de meci, un milion de dolari, cea mai mare pe care a avut-o vreodată un pugilist român.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 

    Trimite unui prieten!
    top down