Peste 250 de concurenți așteptați la Triatlonul de la Buftea

Ultima actualizare:

    In triatlon totul incepe cu proba de inot
In triatlon totul incepe cu proba de inot

Sâmbătă, 14 iunie, va avea loc prima ediție a Triatlonului Herbalife Buftea 2014. La concursul organizat de Asociaţia Pegas Triatlon Club, vor participa peste 250 de iubitori ai sportulu, ei urmând să parcurgă cele trei probe ale competiției - înot, alergare și bicicletă.

După ce în acest weekend a câștigat Triatlonul Fără Asfalt la mare cu timpul de 2 ore, 1 minut si 12 secunde, Ciprian Bălănescu, campion balcanic și campion absolut al României la triatlon și duatlon, va participa sâmbătă, 14 iunie, la prima ediție a Triatlonului Herbalife Buftea 2014 atât la proba individuală cât și la stafetă. Alături de el la linia de start va fi si Anca Bucur, Miss Fitness Univers.

Startul Triatlonului de la Buftea se va da la ora 9.00 dimineața, participanții fiind așteptați pe marginea Lacului Buftea, în fața Restaurantului Calul Bălan (Aleea cu Brazi nr. 1, Buftea).

Evenimentul, organizat sub auspiciile Ministerului Tineretului și Sportului și cu sprijinul Federaţiei Române de Triatlon, a pregătit și un set de curse de alergare pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 12 ani. Participarea pentru Cursa Copiilor este gratuită, înscrierile fiind încă posibile în cursul dimineții de 14 iunie la standul special amenajat în Buftea, până la ora 11:00. Cursa Copiilor va începe la ora 13:00 pe categorii de vârstă: 4 - 6 ani - 100 m însoțiți de părinți, 6 - 7ani - 250m, 8 - 9 ani - 400m, 10 - 12 ani - 800m.

Pentru mai multe informații accesați site-ul oficial al Triatlonului, AICI.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net