Cu soţia lesbiană la tribunal

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Telenovela divorţului cu scandal dintre Robert Păcuraru şi Alina Dobrin are programat azi un nou episod. Unul dramatic, căci fostul boxer şi actuala handbalistă se vor privi din nou în ochi. În faţa judecătorului de această dată.

Depus la 15 noiembrie 2012, de Robert Păcuraru, dosarul de divorţ cu numărul 26.395 a avut, la 13 decembrie 2012 un prim termen, la Judecătoria sectorului 6 din Bucureşti. Aşa cum se întâmplă de obicei, cauza a fost amânată în vederea administrării probatoriului. Noul termen stabilit de instanţă a fost 10 ianuarie 2013, adică astăzi. Marea miză a divorţului este dată de stabilirea custodiei copilului, ambii soţi dorind să-l crească pe David, băiatul lor în vârstă de doar 7 ani.

simeon stalpnicul png

În ciuda scandalului, Alina Dobrin a fost prezentă la antrenamentul de marţi seară al formaţiei sale, CSM Bucureşti. Ea nu a vrut să facă nici o declaraţie la finalul şedinţei de pregătire, la fel procedând şi antrenoarea Simona Gogârlă precum şi celelalte jucătoare. Desemnată să vorbească în faţa presei a fost cea mai cunoscută jucătoare din lot, fostul căpitan al naţionalei, Cristina Vărzaru.

Aceasta a citit o declaraţie comună, semnată de toate componentele lotului, prin care acestea îşi exprimă susţinerea faţă de Alina Dobrin. „Doresc să precizez că în sânul echipei nu au existat niciodată discuţii şi nu s-a pus vreodată problema că Alina ar avea alte orientări sexuale. Considerăm că dacă ar fi fost vorba de aşa ceva într-un colectiv cu care îţi petreci mai mult timp, din păcate, decât cu familia, astfel de lucruri s-ar fi simţit", se arată în declaraţia dată de jucătoarele de la CSM, care se simt jignite de faptul că soţul handbalistei a precizat că aceasta avea o relaţie cu una dintre coechipiere.

Scandalul din familia Alinei Dobrin, handbalistă cunoscută, campioană naţională, câştigătoare a Cupei EHF cu Rapid şi ani la rând jucătoare de bază a echipei naţionale a României, a izbucnit în urmă cu două zile. Atunci, soţul sportivei, Robert Păcuraru, fost boxer, a dezvăluit pentru ProSport motivul pentru care a depus în instanţă cererea de divorţ: îşi prinsese soţia cu o coechipieră în pat.

„Pârâta a fost prinsă în fapt când întreţinea relaţii intime cu o persoană de sex feminin. Noi am crezut că aceasta îşi va reveni, dar minorul mi-a spus că ea continuă să o aducă în patul nostru pe respectiva, făcând aceleaşi lucruri", scrie în acţiunea depusă la dosar de avocatul lui Robert Păcuraru.

Acesta vrea obţinerea custodiei fiului lor, David, de doar 7 ani, şi spune că acesta nu are cum să rămână în astfel de condiţii alături de mama lui. La rândul ei, Alina Dobrin a depus acum două luni o plângere la poliţie în care îşi acuza soţul de lovire.

S-ar fi iubit şi cu una dintre cele mai  cunoscute jucătoare spaniole

Conform Gazetei Sporturilor, care citează surse din handbal, Alina Dobrin (36 de ani) ar fi avut, înainte de căsătoria cu el, o relaţie cu o handbalistă din Spania. El ştia doar prenumele, Montserrat, şi spunea că s-au cunoscut la un turneu final la care soţia sa a participat înainte de 2000. Înainte de acel an, Alina Dobrin a jucat la Mondialele din 1995, 1997, 1999 şi la Europenele din 1998.

simeon stalpnicul png

Singurul turneu final la care Spania - care pe atunci nu era o forţă a handbalului feminin - a participat a fost cel european din 1998. Iar atunci, în lotul ibericelor, figura, într-adevăr, o jucătoare cu acel prenume: Montserrat Puche Díaz. Cu 6 ani mai mare decât Alina, aceasta a devenit, cu anii, una dintre cele mai valoroase jucătoare din istoria naţionalei Spaniei, fiind pe locul doi în topul selecţiilor all-time în prima echipă a ibericelor, cu 196 de meciuri disputate, şi pe locul 3 în cel al golurilor marcate pentru naţionala Spaniei, cu 736 de goluri. Conform sursei citate, relaţia dintre jucătoarea noastră şi cea iberică a durat câţiva ani.

Cele mai cunoscute cazuri în sportul feminin

Martina Navratilova. Americanca de origine cehă a fost una dintre cele mai mari tenismene din istorie. Fost lider mondial, a câştigat 18 titluri de Grand Slam la simplu, 31 de dublu şi 10 la mixt. A fost printre primele sportive care au declarat că sunt lesbiene.

Billie Jean King. Fost lider mondial la tenis feminin, americanca a câştigat 12 titluri de Grand Slam la simplu, 16 la dublu şi 11 la mixt. În prezent este una dintre cele mai importante luptătoare pentru drepturile femeilor în societate.

Anja Andersen. Campioană olimpică, mondială şi europeană cu naţionala Danemarcei. A fost desemnată cea mai bună handbalistă din lume în 1997. Ca antrenor, a luat de trei ori Liga Campionilor. A antrenat şi pe Oltchim, în 2011. A avut relaţii cu trei handbaliste.

Amelie Mauresmo. Fost lider mondial la tenis, franţuzoaica a câştigat două titluri de Grand Slam, ambele în 2006: Roland Garros şi Wimbledon. Ea a şocat presa când, în plină glorie, a recunoscut că are o... iubită. Nimeni nu a condamnat-o şi e în continuare una dintre cele mai iubite foste sportive din Franţa.

Gro Hammerseng. Desemnată cea mai bună handbalistă din lume în 2007, jucătoarea norvegiană a fost campioană olimpică şi europeană (de trei ori). De două ori a fost vicecampioană mondială. Şi ea a avut două iubite jucătoare de handbal.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net