Mihai Leu şi Leonard Doroftei fac un apel umanitar pentru ajutorarea unor copii

Ultima actualizare:

Cu o zi înaintea galei de la Galaţ, foştii campioni Leonard Doroftei şi Mihai Leu, l-au aşteptat la Bucureşti pe colegul lor de generaţie, campionul olimpic şi mondial Istvan Kovacs. Înaintea plecării spre Galaţi, cei trei foşti sportivi au ţinut o conferinţă de presă, unde era aşteptat şi fostul campion Francisc Vaştag, însă o problemă de sănătate l-a ţinut acasă, la Reşiţa. Mihai Leu şi Leonard Doroftei au avut ocazia să cunoască doi copii cu poveşti triste de viaţă. Este vorba de Mario, un băieţel de 5 ani, care în şase luni de tratament a reuşit să se vindece la spitalul Hadassah din Israel de o formă gravă de leucemie. Celălalt copil este Ionuţ (7 ani) care recent a fost diagnosticat cu o boală rară şi foarte gravă: aplazie medulară idiopatică.  În acest moment, Ionuţ urmează un tratament pentru forma medie a aplaziei, iar dacă tratamentul nu va da rezultate, există opţiunea transplantuui medular cu măduvă. Şansa lui Ionuţ de a reveni la o viaţă normală este să meargă la investigaţii şi tratament la spitalul Hadassah din "Ţara Sfântă".

 Pentru cei ce doresc să îl ajute pe Ionuţ au fost deschise la BANCA TRANSILVANIA, pe numele GORENCIUC DANIELA ELENA – mama lui Ionuţ Florinel, următoarele conturi:EUR: RO21BTRLEURCRT0082615801RON: RO37BTRL04401201826158XX.şi de asemenea s-a deschis un teledon, unde se pot trimite sms-uri pentru ajutorarea lui Ionuţ cu bani. Orice bănuţ este important pentru şansa lui de a avea o viaţă normală.0900 900 210 - pt 2 euro0900 900 212 - pt 5 euro0900 900 214 - pt 10 euro

Întreaga poveste a lui Ionuţ o puteţi citi aici: http://ionutgorenciuc.wordpress.com/about/

 "Este tristă povestea unor astfel de copilaşi care nu au greşit cu nimic în viaţa asta să merite să li se întâmple lucruri atât de triste. Vă rugăm, dacă nu puteţi dona bani în bancă, să trimiteţi măcar un sms la numerele de mai sus. Acesta este un apel umanitar"

Mihai Leu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net