Lucian Bute va boxa în cel mai tare meci din istoria Canadei!

Ultima actualizare:

    Lucian Bute
Lucian Bute

Promotorii Jean Bedard (Interbox) şi Yvon Michel (GYM) au ajuns la un acord pentru un meci între Lucian Bute şi canadianul Jean Pascal, acesta urmând să aibă loc, cel mai probabil, la 25 mai.

Potrivit ESPN, meciul dintre fostul campion WBC la categoria semigrea, Jean Pascal, şi fostul campion IBF la supermijlocie, Lucian Bute, ar putea fi considerat cu uşurinţă cel mai mare meci din istoria Canadei.

"Bute şi Pascal vor lupta unul împotriva celuilalt, însă nu ştim exact când. Analizăm diferite variante", a spus Michel, promotorul lui Jean Pascal. Cea mai probabilă variantă este ca meciul să aibă loc în 25 mai, însă mai există posibilitatea ca partida să aibă loc în toamnă, când amândoi ar putea deţine centuri mondiale interimare. În oricare dintre variante, Bute ar urma să urce în categorie, de la supermijlocie la semigrea, potrivit lui Michel.

Până în prezent, cel mai mare meci din istoria Canadei este considerat cel din 1980, când panamezul Roberto Duran l-a învins la puncte, după 15 runde, pe americanul Sugar Ray Leonard. Meciul a avut loc pe stadionul olimpic din Montreal. Meciul Bute-Pascal ar fi cel mai mare din istoria Canadei, pentru că amândoi se pregătesc în Quebec şi deţin şi cetăţenia acestei ţări. Pascal este născut în Haiti, în timp ce Bute în România.

"Deja am fost sunat de la Bell Centre, stadionul olimpic, dar şi de la un stadion de fotbal din oraşul Quebec. Va fi cel mai mare meci din istoria Canadei", a completat Michel.

La rândul său, Jean Bedard a afirmat că toată lumea din Canada şi-a dorit acest meci. "Toată lumea de aici din Canada îşi dorea acest meci de multă vreme. Va fi cel mai mare eveniment de box din istoria Canadei", a adăugat Bedard.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net