Vedeta din NBA, Enes Kanter, vine duminică la Veranda 3x3 League

Ultima actualizare:

    Enes Kanter
Enes Kanter

Duminica aceasta, renumitul baschetbalist turc din NBA, Enes Kanter, e invitat special în cadrul Veranda 3x3 Leaguepowered by Fitbit, prima ligă de baschet 3x3 din Europa, organizată de centrul comercial și Sport Arena Streetball.

Enes Kanterva fi prezent pe terenul amenajat pe esplanadă începând cu ora 10:30, unde va participa la câteva acțiuni cu copiii și le va vorbi acestora despre importanța sportului și a educației. Publicul va putea interacționa cu jucătorul, iar la finalul activităților starul din NBA va oferi autografe.

Jucătorul turc activează în cadrul echipei Oklahoma City Thunder pe poziția de centru (pivot), fiind totodată faimos datorită înălțimii sale de 2,11m. Acesta a absolvit studiile universitare în Statele Unitela Kentucky Universityși este al nouălea jucător turc care evoluează în NBA.

Debutând pe data de 10 mai, competiția Veranda 3x3 Leaguepowered by Fitbit va continua până pe 22 iunie, meciurile fiind disputate săptămânal, miercurea, joia și vinerea, la mai multe categorii: Sub 23, Open Masculin, Open Feminin, Mini 3x3 Masculin și Feminin, Baby 3x3 Masculin și Feminin.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net