Usain Bolt, show erotic pe plajă! O brunetă s-a frecat de el toată seara

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cel mai rapid om al planetei, jamaicanul Usain Bolt, a făcut furori în cadrul unei petreceri din timpul Carnavalului din Trinidad. Nu cu viitoarea lui soţie, ci cu o domnişoară care atrăgea toate privirile.

Cunoscut ca unul dintre cei mai mari atleţi din istorie, multiplul campion olimpic şi mondial, Usain Bolt are o rezistenţă de invidiat. Aşa că, atunci când este prezent la o petrecere, este regele ringului de dans. 


    Usain Bolt a transpirat  tot în timpul dansului  erotic cu localnica  din TrinidadFoto: Guliver/Splashnews
Usain Bolt a transpirat tot în timpul dansului erotic cu localnica din TrinidadFoto: Guliver/Splashnews

Normal, având în vedere faima lui, dar şi deschiderea acestuia către nou, frumoasele zonei roiesc în jurul lui. Iar el nu rămâne impasibil, încercând să mulţumească pe toată lumea. Ultima ieşire în public a lui Usain Bolt a fost cea de la Carnavalul din Trinidad, acolo de unde fotoreporterii care l-au urmărit nu au plecat cu tolba goală. Căci jamaicanul s-a dezlănţuit pe plajă, dansând toată seara. Iar dacă partenerele erau diferite, mişcările erau de fiecare dată identice, ele imitând mişcările de sex. Este foarte posibil ca show-ul erotic să se fi încheiat în dormitor, fiind cunoscute cazurile în care Bolt şi-a petrecut seara alături de diverse domniţe.

În ceea ce priveşte cariera, Usain are acum o perioadă de pauză, urmând să revină în competiţii la vară. Asta înseamnă că mai are ceva seri de pierdut până la reluarea antrenamentelor.

Se pregăteşte de nuntă


    Atletul şi-a cerut  iubita de soţie  în septembrie
Atletul şi-a cerut iubita de soţie în septembrie

În ciuda relaţiilor pasagere pe care le are, Usain Bolt este un om aflat în pragul căsătoriei. El este logodit cu Kasi Bennett, cea care i-a acceptat cererea în căsătorie în luna septembrie a anului trecut. Atunci, jamaicanul tocmai devenise triplu campion olimpic şi serbase medaliile de aur alături de o frumoasă studentă braziliană, care nu s-a sfiit să publice pe net fotografii şi detalii din noaptea petrecută împreună cu atletul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net