Turneul de la Bucureşti, în pericol!

Ultima actualizare:

    Marius Copil şi Adrian  Ungur au câştigat în 2015  proba de dublu a turneului  de la BucureştiFoto: Mediafax
Marius Copil şi Adrian Ungur au câştigat în 2015 proba de dublu a turneului de la BucureştiFoto: Mediafax

Bucureştiul figura pe harta tenisului mondial graţie turneului “BRD Năstase Ţiriac Trophy”, care are loc în fiecare an în primăvară. Este însă foarte posibil ca în 2016 el să nu mai existe. Anunţul a fost făcut de Ion Ţiriac, cel care finanţează competiţia.

Ion Ţiriac deţine licenţa turneului de tenis masculin de la Bucureşti, împreună cu Ilie Năstase. “BRD Năstase Ţiriac Trophy” este un turneu din categoria ATP 250, iar ediţia din 2016 este programată să se desfăşoare în perioada 18 - 24 aprilie, cu premii totale în valoare de 520.070 de euro. Totuşi, sunt mari şanse ca acest concurs să nu mai aibă loc. Semnalul de alarmă a fost tras de miliardarul Ţiriac.

„Vom vinde turneul de tenis de la Bucureşti, dacă nu va fi construită o arenă nouă. Arena Progresul nu va mai primi avizul pentru desfăşurarea evenimentelor sportive, există pericol de prăbuşire a tribunei, după cum au spus experţii. Infrastructura deficitară ne-a împiedicat până acum să aducem turneul la următoarea categorie valorică, ATP 500”, a explicat el la Digisport. Concret, omul de afaceri cere sprijin de la autorităţile locale: “Noi vrem să ajutăm acest sport, dar autorităţile locale trebuie să intervină, să susţină tenisul. Arena Progresul a fost construită, pe vremea lui Ceauşescu, în doar şapte zile. E normal să nu mai fie de actualitate”. În 2015, turneul a fost câştigat de Guillermo Garcia-Lopez (Spania) - la simplu şi de perechea română Marius Copil/Adrian Ungur - la dublu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net