Tamara Ecclestone se lăfăie într-un dresing de lux

Ultima actualizare:

Fără să-şi dea seama, Tamara Ecclestone le-a dat singură apă la moară celor care o acuză că e o femeie fiţoasă şi răsfăţată. Astfel, modelul britanic le-a permis jurnaliştilor să-i fotografieze garderoba din imensa casă pe care şi-o renovează în această perioadă împreună cu prietenul ei, brokerul Omar Khyami.

Cum imobilul e cotat pe piaţă la cel puţin 50 de milioane de euro, mulţi s-au întrebat ce s-ar putea ascunde înăuntru.

Tamara le-a oferit curioşilor răspunsul, arătând întregii lumi cum arată un dresing de vedetă. La o primă privire, oaspeţii Tamarei au rămas impresionaţi de colecţia de genţi Hermes Birkin (în valoare de aproximativ 60.000 de euro), rafturi pline de pantofi cu toc (unii rămaşi încă în cutii!), precum şi 22 de perechi de cizme Ugg.

De asemenea, din arsenalul Tamarei nu lipsesc o grămadă de rochii scurte de culoare neagră şi câteva haine de blană care ar scoate din minţi orice femeie. "Nu le voi vinde niciodată. Le ţin pentru copiii mei", a declarat fiica de 27 de ani a magnatului Bernie Ecclestone.

Click! spune

În vârstă de 81 de ani, Bernie Ecclestone şi-a construit imaginea în jurul Formulei 1. Pilot de curse în urmă cu şase decenii, proprietar pentru o vreme al echipei Brabham, britanicul are o avere estimată la 2,4 miliarde lire sterline (2,8 miliarde €)!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net